Foto: Publicitātes foto

Rīgas centra lielveikalā "Stockmann" nule paplašināta aksesuāru nodaļa. Notikumam par godu vienkopus sanāca smalkas un mazāk smalkas Rīgas dāmas. Pasākuma viesi baudīja ekstravagantu modes skati un izvēlējās sev tīkamākos priekšmetus no pasaulē labi zināmiem zīmoliem.

Lielveikala pārstāvji saka, ka jaunajā – paplašinātajā – aksesuāru nodaļā sortiments papildināts ar populāriem un klientu pieprasītiem "premium" klases zīmolu darinājumiem, piemēram, tagad te varēs nopirkt arī "Marc Jacobs" modes nama izstrādājumus. Tāpat pieejamas arī jau zināmu brendu somiņas, apavi, maciņi un jostas.

Lielveikala ballīti ieskandināja influencera Kašera radītā performance, bet pasākumu vadīja Ketija Šēnberga. Viešņu vidū – ne tikai dāmas, bet arī sabiedrībā zināmi kungi. Luksusa somiņu kvalitāti ievērtēja gan pavārs Elmārs Tannis, gan izcilais basketbolists Dairis Bertāns ar sievu, kura ir stiliste.

Klāt bija arī jau ierastas saviesīgo pasākumu sejas – Agnese Zeltiņa, Ieva Bondare, Marika Ģederte, Žanna Dubska, Ramona Salmiņa un citas smalkā stila pazinējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!