Foto: Vida Press

75 gadus vecais franču aktieris Žerārs Depardjē, kuru ir apsūdzējušas vairāk nekā 12 sievietes seksuālas vardarbības epizodēs, ir aizturēts pēc vēl divām iesniegtajām apsūdzībām, ziņo "Euronews".

Francijas plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka 75 gadus vecais aktieris pirmdien, 29. aprīlī, tika izsaukts uz nopratināšanu Parīzē par apsūdzībām, ko iesniegušas vēl divas sievietes par notikumiem filmas uzņemšanas laikā (2014. un 2021. gadā). Uz Parīzes policijas, Parīzes prokuratūras, Depardjē juridisko pārstāvju un advokāta, kas pārstāv vienu no iespējamiem upuriem, komentāriem atbildes nav saņemtas.

Papildus tam Depardjē ir apsūdzēts par uzmākšanos, grābstīšanos vai seksuālu vardarbību no vairāk nekā duča citu sieviešu. Piemēram, Francijas varasiestādes turpina izmeklēt lietu, kur 2018. gadā viņu apsūdzēja cita aktrise par seksuālu uzmākšanos un izvarošanu. Pagājušā gada decembrī pašnāvību izdarīja aktrise Emanuela Debevēra, kas arī bija apsūdzējusi Depardjē par seksuālu uzmākšanos. 2020. gadā tādas pat apsūdzības izvirzījusi aktrise Šarlote Ānoulda.

Depardjē noliedz jebkādus pārkāpumus. Atklātā vēstulē, kas tika publiskota pagājušā gada oktobrī, viņš apgalvoja: "Es nekad, nekad neesmu ļaunprātīgi izmantojis sievieti."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!