Foto: AFP/Scanpix

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē (attēlā) otrdienas vakarā, būdams alkohola reibumā, urinējis Parīzes-Dublinas reisa lidmašīnas salonā, nespējot sagaidīt iespēju aiziet uz tualeti, trešdien paziņoja aviokompānijas Air France-KLM meitsabiedrība CityJet.

"Es apstiprināšu tikai to, ka viņš tiešām čurājis lidmašīnā," sacīja Īrijas aviosabiedrības CityJet preses sekretāre, apstiprinot Francijas radiostacijas Europe 1 ziņu, kas balstās uz pasažieres - notikuma aculiecinieces - sniegtu interviju šai raidstacijai.

Vārdā neminētā pasažiere pastāstīja, ka 62 gadus vecais aktieris bija redzami piedzēries. Kad pasažieri pirms lidmašīnas pacelšanās tika aicināti piesprādzēties, Depardjē mēģināja piecelties un paziņoja: "Es gribu čurāt, es gribu čurāt."

Kad stjuarte aicināja aktieri apsēsties un pagaidīt 15 minūtes, līdz lidmašīna būs pacēlusies un sasniegusi lidojuma augstumu, kad pasažieri drīkst atstāt sēdvietas, viņš sacīja, ka nevar gaidīt. "Un tad viņš piecēlās un izdarīja to uz grīdas," stāstīja pasažiere.

"Mēs varējām redzēt, ka viņš bija dzēris. Stjuarte apstulba. Neviens neko neteica. Viss notika pieklājīgi. Depardjē apsēdās, un lidmašīna atgriezās stāvvietā, lai tiktu satīrīta," stāstīja pasažiere.

CityJet preses sekretāre sacīja, ka incidents noticis otrdienas vakarā. Viņa nepateica, vai kompānija nodomājusi veikt tālākas darbības pret populāro kinozvaigzni.

Saskaņā ar Parīzes lidostu interneta vietnes datiem aviokompānijas CityJet Parīzes-Dublinas reisus veic ar reaktīvajām lidmašīnām Avro RJ-85, kas var uzņemt līdz 111 pasažieriem un kurā ir tualetes gan priekšgalā, gan aizmugurē. CityJet ir Francijas un Nīderlandes aviokoncerna Air France-KLM meitasuzņēmums Īrijā.

Depardjē, kurš filmējies gandrīz 200 kinofilmās, tiek uzskatīts par pazīstamāko franču kinoaktieri. Viņš ir arī vīndaris un 1990. gadā tika sodīts par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!