Foto: Vida Press

Nupat pa Lielbritānijas pilsētām vērienīgu turneju uzsācis Šausmu cirks (The Circus of Horrors), un, tā kā šajā valstī ir daudz mūsu tautiešu, iepazīstinām ar dažiem dalībniekiem, kas skatāmi šajā neparastajā uzvedumā.

Šī gada turnejas nosaukums ir "Sātana leļļu lāsts", un viens no skatītāju iemīļotākajiem personāžiem ir Hesuss "Vilcēns" Asavess - meksikānis, kurš sava biezā ķermeņa apspalvojuma dēļ iekļauts Ginesa rekordu grāmatā.

Tiesa, viņa klātbūtne ir arī vispretrunīgāk vērtēta - viņš ir viens no 28 cilvēku lielās trupas, kuram nav nekādu īpašu talantu, izņemot neparasto izskatu. Līdz ar to cirkam tiek pārmesta "frīkšovu" popularizēšana, kas bija tik populāra XIX un XX gadsimtu mijā.

Vēl kāds Ginesa rekordu grāmatā iekļautais dīvainis ir Garijs Strečs - cilvēks ar visstaipīgāko ādu pasaulē (attēlā).

Šovā ir arī Hannibals Hellmurs, kurš var izbāzt pirkstus cauri nāsīm, neprātīgās uguns rijēja Anastasija IV, ārkārtīgi lokanais Vitālijs Akrobāts, pundurītis Dēmoniskais Dans, kurš dzimumorgānā iekarina milzu svaru bumbas, un citi dīvaiņi.

The Circus of Horrors debitēja 1995. gadā Glastonberijā un ik gadu kļūst aizvien populārāk, paplašinot savu trupu un palielinot turnejas pilsētu skaitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!