Foto: PantherMedia/Scanpix
Parastā aviopasažieru vēlme iekāpjot lidaparātā, ir mierīgi un droši nonākt galamērķī, bet ir arī tādi, par kuriem kāds gudrais teicis: gadījumā, ja visas cilvēku vēlēšanās piepildītos, zeme kļūtu par īstu elli!

Visneprātīgāko vēlmju "karaliene", ko nācies uzklausīt stjuartēm ir lūgums atvērt logus un izvēdināt lidaparāta salonu brīdī, kad lidmašīna atrodas 10 km augstumā, liecina britu aviokompānijas "Virgin Atlantic" veiktā aptauja.

Par tik pat, maigi sakot, interesantu vēlmi var uzskatīt lūgumu samazināt dzinēja troksni, jo tas traucējot gulēt. Ir bijuši daži īpatņi, kas pat nevis lūguši, bet pieprasījuši stjuartēm nekavējoties pārtraukt turbulenci!

Nereti stjuartēm nākas palīdzēt meklēt lidmašīnā nozaudētās mantas. Par visdīvaināko nozaudēto lietu atzīta kāda pasažiera stikla acs.

Īpašas ir arī sieviešu vēlmes. Tā kāda ceļotāja lūgusi stjuartei parādīt, kur atrodas dušas, bet cita - aizvest viņas bērnus uz rotaļistabu.

Ne mazāk interesanti ir arī bērnu jautājumi un lūgumi, piemēram, jautājums vai uz lidaparāta klāja ir "McDonalds" un vai stjuarte būtu tik mīļa un mazajai pasažierei neatnestu tēju, bet viņas Bārbijai neveiktu masāžu.

Taču ir arī tādas dīvainas vēlmes, ko izpalīdzīgās stjuartes ir gatavas piepildīt. Tā kāda biznesa klases pasažiere lūgusi stjuartei ieveidot viņai matus. Stjuarte nav apmulsusi un ar kolēģu līdzpaņemtajām ķemmēm un matu veidošanas līdzekļiem kundzes vēlmi arī piepildījusi.

Lai cik neprātīgas sākotnēji izklausās kādas vēlmes, dažreiz pat tādām ir lemts piepildīties. Tāpēc neliegsim sev vēlēties, priecāsimies par vēlmju piepildījumu, bet nesērosim arī par nepiepildītām vēlmēm, jo ja tās visas piepildītos, zeme kļūtu par īstu elli!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!