Foto: Publicitātes foto

Maija beigās īstu vētru pašmāju interneta lietotāju vidū sacēla Ghetto TV publicētais video Jēkabpils bosi, kurā raidījuma vadītājs Renārs Zeltiņš intervēja trīs mazus zēnus.

Puikas kļuvuši par vietējā mēroga slavenībām – YouTube ievietotais videoklips skatīts jau vairāk nekā 82 tūkstoš reižu. Ceturtdien notikušajā Ghetto Games pasākumā zēni ieradās Grīziņkalnā – kā īstiem bosiem tas pienākas.

"Maigurs, Artūrs un Andrejs kļuva par vietējā mēroga varoņiem, tādēļ nolēmām puišus uzaicināt uz Rīgu, lai viņi beidzot klātienē, Grīziņkalnā, varētu paskatīties basketbolu. Vēlējāmies, lai viņi jūtas kā bosi, tādēļ piepildījām visas vēlmes, par kurām puiši Jēkabpils bosu video bija stāstījuši," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Zeltiņš.

"Žēl gan, ka Andrejs nevarēja ierasties, taču Artūrs un Maigurs tika uzņemti kā karaļi. Puiši Grīziņā ieradās meiteņu pavadībā, ar saulesbrillēm uz acīm, ovāciju pavadīti - kā īstiem bosiem tas pienākas.

Tā kā videoklipā zēni atklāja savus mīļākos ēdienu, Maiguram pasniedzām pelmeņus ar zaļumiem, bet Artūrs dabūja picu ar salami. Abiem bosiem tika ierādīta īpaša vieta ložā, no kuras vērot spēles," stāsta Zeltiņš.

Abi zēni piedzīvoja vēl kādu pārsteigumu - viņi satikās un iepazinās ar Lieni Šomasi, jo YouTube ievietotajā Jēkabpils bosu videoklipā Maigurs izteicās, ka viņam patīk Lienes "buferi".

"Abi bosi iepazinās ar Lieni. Kopā arī nedaudz uzdziedāja. Maigurs un Artūrs piedalījās arī Ghetto Games modes skatē, kurā demonstrēja T-kreklus. Pēc tam abi sniedza autogrāfus. Gribējām, lai viņiem šī diena ir īpaša, tāpēc uzņēmām viņus kā īstus karaļus.

Viņi ir forši zēni, tādēļ man ir prieks, ka varējām viņiem sniegt šādu iespēju," priecājas Zeltiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!