Foto: Privātais arhīvs
Krievijas šovbiznesā dažādu ekstravagantu zvaigžņu netrūkst, bet arī lielvalsts pagrīdes kultūras dzīvē par ļoti neparastu talantu trūkumu sūdzēties nav iemesla – to apliecina dziedātāja un dzejniece Albīna Seksova (attēlā).

Informācija par šo neparasto dāmu ir pieticīga, bet sociālajos tīklos publicētais liecina, ka pati Seksova sevi dēvē par "porno šansonu" izpildītāju. Viņas pastāvīgā dzīvesvieta ir Sanktpēterburga, un dienišķo maizi sieviete pelna, uzstājoties klubos.

Portālā Stihi.ru ir iespēja iepazīties ar dažu Albīnas dziesmu vārdiem, kuros skartas visdažādākās tēmas, sākot no hipsteriem līdz pat krietni vien pikantākām un skarbākām tēmām.

Piemēram, dzejolī ar nosaukumu Дядя Вова пидорас tiek liriski apspēlēta meitenes aizraušanās ar Vovu, kurš gan beigās izrādījies citādi orientēts.

Uzstāties Seksova sākusi ap 2010. gadu, un, kā 2011. gadā vēsta Krievijas prese, gada laikā ekstravagantā kundze iemantojusi desmitiem tūkstošus fanu un pat dēvēta par jauno krievu "megadīvu".

Raksturojot savu daiļradi, Albīna atzinusi, ka cilvēku dzīvēs trūkst ironijas un humora un šī iemesla dēļ arī viņas teksti esot ļoti atklāti - viss, kas ar cilvēkiem notiekot, arī tiekot apdziedāts.

Spriežot pēc Seksovas fanu atsauksmēm, viņa ir visnotaļ populāra un pieprasīta izpildītāja gan Sanktpēterburgā, gan citviet Krievijā, bet pavisam nesen viņa pievienojusies arī Facebook tīklam, kur gan īpaši aktīva dāma nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!