Lietuvas sabiedrību pēkšņi satraukusi kāda meitene vārdā Gitana Svendsena (attēlā) – viņa nesen sniegusi interviju lietuviešu medijiem, bet viens viņas dzīves faktors licis sašust šai konservatīvajai nācijai.

Gitana, kas savulaik bijusi pazīstama vietējā dzeltenajā presē un tika dēvēta par "Lietuvas Bārbiju", jau divus gadus dzīvo Dānijā, kur ir laimīgi precējusies ar kādu uzņēmēju.

Taču pats šokējošākais, pēc lietuviešu domām, bijis fakts, ka Gitana ar savu topošo vīru iepazinusies internetā un apprecējusies jau nedēļu pēc iepazīšanās. Tagad nācija metas šādu rīcību nosodīt.

"Mums ir ļoti skaists mīlas stāsts. No Lietuvas prom aizbraucu tikai vīra dēļ. Mīlestība bija tik stipra, ka mēs apprecējāmies jau septītajā dienā pēc iepazīšanās. Tāda mīlestība nav dota visiem, bet mums paveicās," Lietuvas portālam Delfi stāstījusi Gitana.

Uz Dāniju viņa esot pārcēlusies kopā ar savu divpadsmit gadus veco meitiņu no pirmajām laulībām.

Tagad rotu darināšanu, kas Lietuvā viņai bija tikai hobijs, Gitana ir padarījusi par visai ienesīgu biznesu, jo vīrs ir turīgs biznesmenis, tāpēc nodrošinājis viņu ar komandu un darbam nepieciešamajām izejvielām.

"Uz dāņu sievietēm manas rotaslietas izskatās pārāk greznas. Tās ir paredzētas sievietēm, kam patīk rotas un mirdzums, kuras domā par skaistumu. Tāpēc Lietuvā mani darinājumi ir daudz populārāki," skaidrojusi Gitana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!