Foto: Publicitātes foto
Dažādos sociālajos tīklos bieži vien nākas redzēt bildes, kurās meitenes gozējas pludmalē vai jebkurā citā vietā un apkārtējo ainavu iemūžinājušas fotoattēlos, kuros redzamas arī viņu kājiņas.

Internetā populāra kļuvusi šādu attēlu atdarināšana ar hotdoga desiņu palīdzību un minēšana, kas attēlā redzams - kājas vai cīsiņi.

Sociālajā tīklā Facebook pat izveidota vesela lapa, kurai dots nosaukums Hotdogs or Legs?, kurā tiek publicētas dažādas bildes un pēcāk cilvēkiem jāuzmin, kurš no abiem attēlā redzams.

Lai gan lapa izveidota 20. augustā, tā jau paguvusi sasniegt krietnu pulku sekotāju, un arī citos sociālajos tīklos cilvēki sajūsminās par jauno fotografēšanas un minēšanas atrakciju.

Arī pašmāju ļaudis ļāvušies jaunajam novirzienam. Piemēram, sociālā portāla Draugiem.lv runas vīrs Jānis Palkavnieks savus Twitter sekotājus iepriecinājis ar desiņu bildi, pie kuras padalījies arī ar aprakstu, ka, ja gribas bildīti ar seksīgām kājām, var izmantot divus cīsiņus un pa virsu ar kādas viedtālruņa aplikācijas palīdzību uzlikt migliņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!