Milzīgu ievērību videokrātuvē YouTube izpelnījies kārtējais pašmāju mūzikas šedevrs - klips ar nosaukumu Latvijas labākais dziedātājs -, kurā jauns puisēns demonstrē savas repošanas prasmes, rīmējot tekstu, kurš pārbagāts dažādām rupjībām.

Pāris dienu laikā video skatīts vairākus tūkstošus reižu, un ļaudis ar to padalījušies sociālajos tīklos, kā rezultātā Latvijas labākais dziedātājs interneta vidē iemantojis slavu.

"Ik dienu drāžu es vecenes - es eju un satieku skautu, un tur pārdodu savu pautu. Ja tu esi mūsu grupiņā, apēdīšu tevi zupiņā, izmetīšu tevi kanālā un paņemšu tevi anālā," savā zvaigžņu stundas videoklipā, skanot deju mūzikas ritmam, repo mazais puisēns.

Zēna identitāte pagaidām ir noslēpumā tīta, taču tas neliedz sabiedrībai izteikt savu viedokli par mazā repera izdarībām - kamēr viena ļaužu grupa priecājas par puisēna asprātību, lielākais vairums, protams, šausminās, ka no tik maza bērna mutes spēj nākt tik rupji vārdi.

Cilvēki pauž cerību, ka puisēna ģimene ieraudzīs šo videoklipu un zēnam sados pamatīgu sutu, un kāds komentētājs pat pavēstījis, ka būtu gatavs samaksāt divus latus, lai redzētu, kā reaģētu mazā repera vecāki, izdzirdējuši sava bērna krāšņo valodiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!