Par sava veida porno zvaigznēm kļuvis kāds vīrietis un sieviete, kuri, iespējams neapzināti, nodevušies mīlas priekiem pie loga. Cilvēki uz ielas to pamanījuši, protams, nofilmējuši un vēlāk arī unikālos kadrus publicējuši video krātuvē YouTube, kur mīlas akts īsā laikā izpelnījies milzīgu interesi.

Iekarsušais pārītis seksa prieciņiem nodevās gaišā dienas laikā, turklāt, pie loga, kuru nesedz aizkari, tādēļ ātri vien cilvēki uz ielas pamanīja, ka aiz stikla notiek rosība. Vēl jo vairāk - tāda, kuru vis katru dienu negadās redzēt.

Iespēja savām acīm "dzīvajā" redzēt seksa ainiņas cilvēkus tik ļoti ieinteresēja, ka ātri vien uz šo "izrādi" sanāca diezgan prāvs ļaužu pulciņš, kuru vidū atradās arī tādi indivīdi, kuri nekautrējās šo procesu iemūžināt savai piemiņai.

Skatoties klipu, rodas iespaids, ka pārītis nemaz nenojauš, ka viņu draiskās izpriecas tiek iemūžinātas. Jāpiebilst gan, ka arī operatoram šis nebija no vieglākajiem darbiņiem - ķiķināt, valdīt smieklus un paralēli vēl notiekošo filmēt nav joka lieta.




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!