Foto: Publicitātes foto
Mijavas upīte, kas Balto Karpatu kalnu piekājē tek cauri tāda paša nosaukuma ciematam Slovākijā, pēkšņi mainījusi krāsu un vienā naktī kļuvusi "asiņaina", tādējādi pamatīgi pārbiedējot vietējos iedzīvotājus.

Kā vēsta vietējie mediji, izmeklēšanā iesaistījusies arī policija, kas izvirzījusi sekojošu notikušā versiju: filtrēšanas sistēmas bojājumi kādā no dzīvnieku kautuvēm.

Tomēr tik tuvu Mijavai neviena kautuve neatrodas, tāpēc izmeklētāji pieļauj arī zivju masveida bojāeju vai arī iespēju, ka kāds upē izlējis vairākas cisternas asiņu. Vietējie iedzīvotāji notikušo, protams, saista ar ļaunajiem gariem.

"Es vienkārši nespēju noticēt savām acīm. Upe bija kļuvusi tumši sarkana! Tas bija kaut kas līdzīgs ainām no šausmu filmām - caur pilsētas centru kaskādēm tek asinis," medijiem stāstījis vietējais iedzīvotājs Romans Podbrezova.

Arī kāds cits mijavietis apstiprinājis, ka ciemata iedzīvotāji no šī skata jūtas pagalam neomulīgi.

"Man ir tāda sajūta, ka ir nogalinātas tūkstoš jaunavas. Neesmu māņticīgs, un arī sērijveida slepkavas mūsu rajonā nav bijuši, tomēr asins upe - tas nav normāli," teicis pārbiedētais ciemata iedzīvotājs.
Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!