Foto: F64



14.aprīlī Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" atsāks lidojumus no Rīgas uz Gēteborgu Zviedrijā. Atjaunotais "airBaltic" maršruts nodrošinās ērtu ceļošanu starp divām pilsētām, kā arī uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā, Krievijā un NVS valstīs. Tā portālu "Delfi" informē aviokompānijas pārstāvji.

"Esam gandarīti, ka modernizētā flote spēj mūsu klientiem nodrošināt labāku servisu un iespēju lidot maršrutos, kuros pieprasījums ir augstāks. Vasaras sezonā pārtrauksim lidojumus no Rīgas uz Kauņu nelielā pieprasījuma dēļ, savukārt atjaunosim lidojumus maršrutā Rīga - Gēteborga, tādējādi nodrošinot ērtu ceļošanu starp abām pilsētām, kā arī tālāk uz tādiem galamērķiem kā Parīze, Barselona, Roma, Kijeva, Maskava un Stambula," paziņojis Martins Gauss, "airBaltic" izpilddirektors.

"Mēs patiesi priecājamies sveikt "airBaltic" Gēteborgas Landvetter lidostā! Šis maršruts uz Rīgu mūsu reģionam ir ļoti svarīgs, jo tas padara sasniedzamākus arī citus galamērķus Baltijā, Krievijā un NVS valstīs," pavēstījusi Šarlote Lungrēna, Gēteborgas Landvetter lidostas izpilddirektore

"airBaltic" veiks lidojumus no Rīgas uz Gēteborgu četras reizes nedēļā - pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās un sestdienās, bet no Gēteborgas uz Rīgu - otrdienās, trešdienās, piektdienās un svētdienās.

Aviokompānija lidojumus veiks ar Bombardier Q400Next Gen lidmašīnu, un tie ilgs aptuveni stundu un četrdesmit minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no EUR 49, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas "airBaltic" piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!