Foto: Kadrs no video
Cilvēka dabā vienmēr bijis pasmieties par citu neveiksmēm un atviegloti nopūsties, ka nelaime nav notikusi ar pašu, tādēļ nav nekāds brīnums, ka tīmeklī milzīgu popularitāti izdevies iegūt kārtējam video, kurā iemūžinātas kādas holandiešu TV "sejas" nedienas intervijas laikā.

Tīmekļa vietnē YouTube interneta lietotāju ievērību iemantojis videoklips, kurā kāda holandiešu TV kanāla reportiere intervijas laikā piedzīvo pamatīgu izgāšanos - viņa noveļas no laivas klāja un iegāžas ūdenī.

Šī stāsta varone ir pievilcīgā TV "seja" Martje Osterholta, kura televīzijas tiešraidē gaidītās intervijas ar Holandes pilsētiņas Kampenas mēru vietā visiem televīzijas skatītājiem sarūpēja visai uzjautrinošus kadrus.

Reportiere bija ieplānojusi intervijas laikā ar mēru atbalstīt dupsi pret jahtas bortu, taču nelaimīgā kārtā sieviete zaudēja līdzsvaru un ar visām drēbēm ievēlās ūdenī, un tagad viņa kļuvusi par vietējā mēroga slavenību.

Tiesa, vairāki holandiešu mediji jau pavēstījuši, ka Martje nemaz neesot ziņu reportiere - sieviete patiesībā esot reklāmas speciāliste, kas apzināti sarīkojusi interviju, kuras laikā ievēlusies ūdenī, lai piesaistītu cilvēku vērību mūzikas festivālam, kas drīzumā norisināsies Kampenā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!