Kāds kanādiešu tūrists YouTube video krātuvē ievietojis video fragmentu ar dīvainu būtni, kas, pēc viņa vārdiem, var kļūt par pierādījumu sniega cilvēku eksistencei.

Video autors Mailzs Lamonts pie sižeta atzīstas, ka video filmēts pirms diviem gadiem ceļojot pa kalniem, kas atrodas uz ziemeļiem no Vankūveras.

Pēc viņa vārdiem, lēmumu video izlikt publiskai apskatei viņš pieņēmis kopā ar draugiem, un it nemaz nav gaidījis, ka tas gūs tik plašu ievērību (dažu dienu laikā video skatīts vairāk nekā 760 000 reižu).

"Mūsu mērķis nebūt nebija ieinteresēt plašas interesentu masas. Tā vienkārši bija ļoti neparasta tikšanās," skaidro kanādietis.

Video fragmentā redzams, kā starp klintīm parādās neparasta būtne, kas uzsāk kāpt kalnos. "Esmu pārliecināts, ka tas ir sniega cilvēks, lai gan video viņš izskatās kā kustīgs melns punkts," komentē Lamonts.

Pašam kanādietim radību izdevies apskatīt nedaudz tuvāk, jo aiz objekta esošais sniegs veidojis lielisku kontrastu. Lamonts noliedz, ka tas varētu būt nomaldījies tūrists vai kāds dzīvnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!