Foto: Kadrs no video
Kamēr daži nepievērš īpašu ievērību tam, kur un kādos apstākļos tiek izteikts bildinājums, neiztrūkst arī tādi, kas šim mirklim ļoti nopietni gatavojas un katru soli izplāno līdz sīkākajai detaļai. Tā, piemēram, kāds amerikāņu puisis šim notikumam gatavojies četrus gadus.

Globālajā tīmeklī šonedēļ par sevi licis runāt 22 gadus vecais amerikānis Džeks Haijers, kurš aizvadītās nedēļas izskaņā bildinājis savu mīļoto meiteni Rebeku Strelnaveru, turklāt viņš to izdarījis tik īpašā manierē, ka tagad par to sajūsminās ļaudis visā pasaulē.

Pārītis šomēnes absolvēja universitāti, un pēc izlaiduma Džeks visu radinieku un draugu priekšā savai Rebekai izteica bildinājumu ļoti oriģinālā veidā - viņš nodemonstrēja videoklipu, kas tapis četru gadu garumā 26 dažādās pasaules valstīs.

Jaunieši iepazinušies 2010. gadā, un jau pirmajā randiņā Džeks esot sapratis, ka kādu dienu vēlas apprecēties ar Rebeku, un neilgi pēc šīs atklāsmes viņš rūpīgi sācis gatavoties šim notikumam.

Mācību ietvaros Džeks četru gadu laikā paviesojies daudzās un dažādās pasaules valstīs, un katrā no tām viņš nofilmējis nelielu daļiņu no videoklipa, kuru viņš bija nolēmis izveidot kā bildinājumu.

Šajā videoklipā apkopoti kadri, kuros Džeks dažādās pasaules valstīs dzied mazus fragmentiņus no skotu grupas The Proclaimers slavenā un jestrā mīlas meldiņa I'm Gonna Be (500 Miles), un, samontēti kopā, tie veido veselu dziesmu.

Šādā veidā puisis vēlējies savai izredzētai pierādīt, ka pat attālums nav šķērslis viņa mīlestībai, un Džeks ir pārliecināts, ka atlikušo dzīvi vēlas pavadīt kopā ar Rebeku. Lieki teikt, ka viņa uz bildinājumu atbildējusi ar "jā".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!