Foto: Shutterstock
Limbažu pilsētas dobes šovasar rotās 11000 dažādas vasaras puķes, vēsta laikraksts "Auseklis". Dobes tiks sastādītas līdz 15.-20.jūnijam, skaidro Limbažu pilsētas ainavu arhitekte Guntra Ģēģere.

Lai gan limbažnieki sūkstoties, ka pilsētas puķu dobes šogad lēni uzplaukstot, Ģēģere skaidro, ka nekas nav nokavēts, - tāpat kā līdzšinējos gados dobes tiks sastādītas līdz 15.-20. jūnijam. Ģēģere "Auseklim" norādīja, ka lai sastādītu puķes rakstā esot vajadzīgs laiks. Tāpat puķes tiek piegādātas ar busiņu un vienā reizē vairāk par aptuveni 400 puķu stādiem nav iespējams atvest.

Ar stādu kvalitāti gan Limbažu pilsētas ainavu arhitekte neesot apmierināta. Ģēģere, novērtējot stādus, norāda: "Šogad esmu ļoti neapmierināta ar to kvalitāti. Iepirkuma konkursā izvēlas lētāko piedāvājumu, tajā uzvarēja mums sveši cilvēki, tāpēc nezinājām, ko no viņiem gaidīt. Salīdzinot ar to, kādas puķes pilsētas apstādījumiem pērn izaudzēja tepat Limbažos SIA "Aiva X", esam zaudētāji." Taču zemes esot mēslota un jācer, ka puķes saņemšoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!