Foto: Vida Press

Jūnija vidū par interneta sensāciju kļuva 30 gadus vecais amerikānis Džeremijs Mīkss (attēlā). Viņš neticamu popularitāti iemantoja, pateicoties vienai pievilcīgai policijas iecirknī uzņemtai fotogrāfijai, un ārvalstu mediji ar neatslābostu interesi turpina sekot līdzi par seksīgāko noziedznieku pasaulē dēvētā puiša liktenim.

Šonedēļ portāla TMZ.com rīcībā nonākuši fotoattēli, kas uzņemti Džeremija mājvietā - šonedēļ tur ielauzusies policija, lai pārmeklētu aizdomās par ieroču glabāšanu un dalību bruņotos uzbrukumos turētā puiša mitekli.

Džeremijs vēl aizvien atrodas apcietinājumā, bet viņa ģimenes locekļi medijiem stāsta, cik lielisks cilvēks viņš ir un ka šis arests, kā arī negaidītā popularitāte var sabojāt jaunā vīrieša dzīvi, kas pēdējo gadu laikā uzlabojusies, jo viņam izdevies izrauties no noziedzības perēkļa.

Miteklī veiktās kratīšanas laikā policisti ir paņēmuši puiša identifikācijas karti, pasta sūtījumus, kā arī apliecību, kas ļauj lietot marihuānu ārstniecības nolūkos, bet ieroči viņa mājvietā nav atrasti.

Viņa māte jau paguvusi sniegt vairākas intervijas presei, un viņa stingri turas pie pārliecības, ka viņa dēla vienīgais noziegums ir tas, ka viņš labi izskatās. No noziedzības pasaules viņš izsprucis pirms sešiem gadiem, kad apprecējies, un kopš tā laika ar bandām viņam vairs neesot nekādu sakaru.

Cietumā viņam negaidītās popularitātes dēļ klājoties grūti, bet situāciju vieglāku padara fakts, ka puisis saņēmis vairākus piedāvājumus no reklāmas aģentūrām, tā kā viņa māte cer, ka viss beigsies labi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!