Foto: Vida Press
Amerikāņu noziedznieks Džeremijs Mīkss (attēlā), kurš savas pievilcīgās ārienes dēļ kļuva par sociālo tīklu lietotāju mīluli, 8. jūlijā Kalifornijas štata pilsētā Sanhoakinā stājies tiesas priekšā.

Kā vēsta izdevums The Washington Post, apgabala instance lēmusi lietu nodot federālajā prokuratūrā, līdz ar to apdraudot Mīksa karjeru modes industrijā, kas viņam nesen dāsni tika piedāvāta.

Sākotnēji Mīksam tika uzrādītas apsūdzības 12 punktos, kas saistīti ar ieroču un munīcijas glabāšanu, pretošanos apcietināšanai u.c. Apgabala tiesa gan savu apsūdzību koncentrēja uz vienu konkrētu epizodi par ieroču glabāšanu.

Tikai pēc šīs apsūdzības vien Mīksam draud cietumsods līdz desmit gadiem un 250 000 dolāru liels naudas sods.

Turklāt, tā kā lieta nodota federālajai prokuratūrai, turpmāk tiesas sēdes noslēgs aiz slēgtām durvīm un līdz ar to prese tiesai netiks pielaista, bet "seksīgākā noziedznieka" faniem nāksies gaidīt līdz procesa beigām.

Jau ziņots, ka Mīkss par zvaigzni kļuva šī gada jūnijā. Stoktonas pilsētas policijas iecirkņa publiskotā fotogrāfija iekļuva Facebook, kur tūkstošiem cilvēku priecājās par viņa skaistumu.

Jaunie Mīksa fani sociālajā tīklā Facebook izveidoja viņam veltītu profilu, bet Twitter lietotāji uzsāka kampaņu #freejeremymeeks par seksīgā noziedznieka atbrīvošanu.

Mīkss sevi par vainīgu izvirzītajās apsūdzībās nav atzinis un šobrīd atrodas ieslodzījumā bez tiesībām uz atbrīvošanu pret drošības naudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!