Foto: Vida Press
Jūnija vidū par starptautisku sensāciju kļuvušajam un pašlaik apcietinājumā esošajam Džeremijam Mīksam uzradusies Holivudas aģente, kas par seksīgo noziedznieku nodēvētajam likumpārkāpējam sola spožu nākotni.

Policijas uzņemtais foto ar arestēto Mīksu neticamā ātrumā apceļoja pasauli, acumirklī padarot viņu slavenu.

Aģente Džīna Rodrigesa jau iepriekš pārstāvējusi neviennozīmīgi vērtētus personāžus, piemēram, raidījuma par pusaudžu - grūtnieču dzīvi zvaigzni, kas nu naudu pelna, piedaloties pornogrāfiskās filmās, vēsta "Fox News".

Arī pati Rodrigesa pirms sava uzņēmuma dibināšanas par savu karjeru bija izvēlējusies erotiska rakstura filmas.

Medijam viņa skaidro, ka katram cilvēkam ir savs stāsts un Rodrigesa ir radusi strādāt ar cilvēkiem, kas ir mediju uzmanības krustugunīs. Sieviete gan apgalvo, ka, ja Mīkss būtu kādam nodarījis pāri, tad situācija būtu pavisam citādāka.

Apcietinājumā esošajam Mīksam jau ir piedāvājumi strādāt modeļa ampluā, kā arī piedalīties realitātes šovos.

"Mēs esam runājuši ar četrām producentu kompānijām un trīs dažādām modeļu aģentūrām," sacījusi Rodrigesa. "Daudzi TV šovi vēlas atspoguļot [stāstu par Mīksu], daudzi ziņu raidījumi. Mediju uzmanība, ko viņš ir ieguvis, ir neprāts.

Pašlaik gan lielākā Mīksa pārstāvju un viņa ģimenes vēlme ir palīdzēt viņam izkļūt no cietuma.

Viņš tiek vainots 11 dažādos pārkāpumos, tostarp neatļautā ieroču glabāšanā un dalībā organizētā noziedzīgā grupējumā. Viņam noteikta drošības nauda 1,1 miljona ASV dolāru apjomā.

Mīksa ģimene ir izveidojusi fondu, aicinot cilvēkus ziedot naudu viņa atbrīvošanai. Pagaidām gan tajā savākti vien 4850 dolāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!