Internetā nopludinātas neskaitāmas šovbiznesa zvaigžņu pikantas fotogrāfijas, un šoreiz cietušo vidū ir tādas slavenības kā Kērstina Dansta, Keita Aptona, Arianna Grande, Selēna Gomesa, Teilore Svifta un daudzas citas.

Visvairāk cietusī ir skaistā aktrise Dženifera Lourensa (attēlā), kura īpaši aktīvi sevi fotografējusi dažādās nepiedienīgās pozās.

Vesela virkne fotogrāfiju vairākos interneta resursos tika publiskota 31. augusta vakarā, un, lai gan fotogrāfijas tiek aktīvi dzēstas, tās, protams, jau pārpludinājušas virtuālo telpu.

Tiek pieļauts, ka hakeri fotogrāfijas varējuši nozagt, "uzlaužot" iCloud servisu, kura "mākonī" daudzi cilvēki glabā savus failus, tostarp arī neķītras fotogrāfijas.

Tikmēr tiek ziņots, ka ASV varas iestādes aktīvi sākušas šo hakeru meklēšanu, jo, kā rāda iepriekšējie precedenti, reti, bet dažreiz tomēr viņus izdodas notvert.

Jau ziņots, ka viens no pēdējiem lielākajiem privāto foto zagšanas skandāliem bija saistīts ar aktrisi Skārletu Johansoni, kuras kailfoto vēlāk pat aizsāka jaunu stulbingu - tā saukto skārletjohansoningu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!