Foto: Kadrs no video

Deviņu gadu laikā kopš YouTube videokrātuves izveides tā kļuvusi ne tikai par iespēju bez maksas un jebkurā sev ērtā laikā noskatīties smieklīgus, izklaidējošus un nereti arī izglītojošus video, bet arī par vietni, kur parādīt kādu no saviem daudzajiem talantiem.

Pēdējo gadu laikā īpaši populāri ir kļuvuši dažādi padomu un pamācību video, un tagad daudzo ārvalstu padomdevēju pulciņam arvien aktīvāk pievienojas arī latvieši, kuri tautiešus nolēmuši izglītot par aktuālām un svarīgām tēmām.

Šovasar YouTube vietnē sevi spilgti pieteikusi meitene Amanda ar savu video kanālu Dorothea, kas jau savācis visnotaļ cienījamu sekotāju pulciņu un iemantojis zināmu atpazīstamību.

Kanāla autore Amanda kopā ar savām atraktīvajām draudzenēm YouTube lietotājiem piedāvājušas virkni smieklīgu video, kuros, izspēlējot nelielas etīdes, dod padomus, kā pateikt nē, izaicina viena otru uz dīvainu kokteiļu dzeršanu, pamāca, kā uztaisīt ļoti labu selfiju, un sniedz citu vērtīgu informāciju.

Kā atzinusi pati Amanda Doroteja, viņai patīkot likt cilvēkiem smaidīt, un to meitene arī iecerējusi panākt ar sava YouTube kanāla palīdzību.

Lai gan ārvalstu interneta hitiem pagaidām Amandas video netur līdzi, katrs no tiem aplūkots vairākus tūkstošus reižu, kas lokālā mērogā ir gana atzīstams rezultāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!