Krievu aktieris Jevgeņijs Sapajevs (attēlā), kurš plašāk pazīstams pēc savas lomas Ņikitas Mihalkova filmā Saules nogurdinātie 2, gandrīz miris no asins zaudēšanas, jo pašrocīgi sev ar nazi nogriezis vīrišķo dzimumorgānu.

Pēc izteiksmīgās lomas Mihalkova filmā daudzi bija pārliecināti, ka Jevgeņijs kļūs par dāmu mīluli, taču realitātē ir noticis tieši pretēji - dāmas viņu cenšas apiet ar līkumu.

Kā vēsta televīzijas kanāla NTV sižets (to var noskatīties šeit), izrādās, ka 38 gadus vecais aktieris visu mūžu sapņojis kļūt par sievieti, tāpēc izlēmis spert šādu soli.

Jevgeņijs aizvests uz slimnīcu, tomēr viņa locekli glābt neizdevās. Taču pēc pašrocīgās operācijas Jevgeņijs vispirms devies pie kāda sava drauga.

"Viņš pieklauvēja pie manām durvīm, un, kad es tās atvēru, viņš izskatījās kā spoks - bija zaudējis ļoti daudz asiņu. Seja bija bāla, rokas vienās asinīs. Sākumā nodomāju, ka viņš gatavojas lomai kino vai teātrī.

Taču, kad viņš nokrita uz manas mājas sliekšņa, pamanīju, ka viņš rokā sažņaudzis savu dzimumloceklis, un sapratu, ka noticis kas nelāgs. Uzreiz izsaucu ātro medicīnisko palīdzību," vēlāk stāstīja aktiera draugs Arhips Tihonovs.

Ārsti ar pūlēm izglāba Jevgeņija dzīvību - viņš bija zaudējis daudz asiņu un varēja iet bojā. Tagad aktiera veselības stāvoklis jau sācis uzlaboties, tāpēc krievu žurnālisti vēlējās noskaidrot, kas tad īsti noticis.

"Es jau no bērnības esmu vēlējies būt sieviete. Četras reizes esmu gribējis pats sevi kastrēt, tomēr vienmēr pietrūka drosmes. Man nav nekādas medicīniskās izglītības, tomēr šoreiz spēju saņemties.

Operācija ilga kādas trīs stundas. Sadzēros ļoti daudz pretsāpju līdzekļu un beidzot to nogriezu," savu traģēdiju atklājis Jevgeņijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!