Foto: PantherMedia/Scanpix

Aviokompānijas "Alaska Airlines" lidmašīna,kas bija ceļā uz Portlendu, sestdien bijusi spiesta atgriezties Losandželosā pēc tam, kad kāda sieviete ziņojusi, ka viņu sadzēlis "astoņkājains dzīvnieks", raksta CNN Travel.

Izsaukti mediķi, kas snieguši palīdzību sievietei, kura tikusi sadzelta rokā, stāstījis Kols Kosgrūvs, lidsabiedrības pārstāvis. Viņa esot atteikusies no tālākas mediķu palīdzības.

"Neviens nekrita panikā, pat sadzeltā sieviete. Lidmašīnas personāls labi pastrādāja, tāpat arī kapteinis," teicis Maiks Parkers, kas arī bijis šajā reisā.

Aviokompānija paziņojusi, ka nav skaidrs, kā skorpions iekļuvis lidmašīnā, jo tā dzimtene ir Loskabosa Meksikā. Lidmašīna bija tikko pacēlusies no Losandželosas starptautiskās lidostas, kad noticis šis incidents.

Lidmašīna savā galamērķī nonāca svētdien.

Skorpioni ir zirnekļveidīgo kārtas, plēsīgi nakts dzīvnieki. Skorpionu inde atkarībā no skorpionu un to upuru sugas iedarbojas dažādi. Cilvēkam indes dzeloņa dūriens (ar retiem izņēmumiem) nav nāvīgs - rodas tikai stipras sāpes, sadzeltās vietas satūkums, miegainība, drudzis. Pēc divām trim dienām slimais izveseļojas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!