Foto: Privātais arhīvs
Liels bijis kāda Londonas Universitātes koledžas studenta pārsteigums, kad viņš kā jau jebkurš normāls jaunietis nolēmis izpētīt sava matemātikas skolotāja profilus sociālajos tīklos un sapratis, ka matemātiskās zināšanas viņam mēģina izskaidrot profesionāls modelis.

Arifs Azli klejojis pa sociālajiem tīkliem, kad pēkšņi viņš pamanījis - viņa matemātikas pasniedzējs Pjetro Bozelli globālā tīmekļa lietotājiem regulāri dalās ar dažnedažādiem foto, kuros izrāda savu labi trenēto torsu.

Papētot sīkāk, students aptvēris, ka viņa skolotājs ir profesionāls un veiksmīgs modelis, kurš ar panākumiem darbojas nežēlīgajā modes biznesā.

Tiesa, šobrīd studenti vairs nevar jūsmot par pievilcīgo pasniedzēju - darbu Londonas mācību iestādē viņš pametis pērnā gada vasarā, bet, iespējams, kādreiz Pjetro, kuram ir doktora grāds inženierzinātnēs, atgriezīsies pasniedzēja amatā.

Kā vēsta ārvalstu mediju informācija, Pjetro ir dzimis Itālijā, un sešu gadu vecumā pievilcīgo puisēnu pamanījis modes dizaineris Džordžio Armani, kurš viņam prognozējis veiksmīgu modeļa karjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!