Foto: Instagram.com/o_neveselaya/
Interneta lietotāji daiļo Oksanu Ņevesolaju (attēlā) no Minskas nesen pasludināja par pasaulē seksīgāko matemātikas skolotāju. Tiesa, tagad atklājies, ka patiesībā viņa ir pavisam parasta pusaudze, turklāt algebra un ģeometrija viņai nemaz tik labi nepadodas.

Oksana atpazīstama kļuva šoruden. Sociālajos tīklos parādījās sižets, kurā iemūžināta ļoti izskatīga, īsā kleitiņā tērpta matemātikas skolotāja. Neilgā laikā video kļuva par virālo sensāciju, ļaudis ar sižetu dalījās sociālajos tīklos un to pārpublicēja arī dažādi mediji.

Nezināmu iemeslu dēļ publiskajā telpā izplatījās runas, ka sižetā redzamā sieviete ir Oksana no Minskas. Protams, starp video redzamo sievieti un viņu ir acīmredzama līdzība, taču tagad izrādījies, ka visa pasaule ļoti maldījusies.

Atklājies, ka Oksana ir 17 gadus jauniņa un viņa tikai nesen absolvējusi vidusskolu, bet sižetā redzamās matemātikas skolotājas patiesā identitāte joprojām nav zināma un ir miglā tīta.

Tāpat nav īsti skaidrs, kāpēc interneta lietotāji bijuši tik pārliecināti, ka videoklipā redzamā sieviete ir Oksana.

Meitene bijusi ļoti pārsteigta, ka neilgā laikā viņas "Instagram" sekotāju pulks pieaudzis par vairākiem simtiem tūkstošu. Kad pasaulē sākusies ažiotāža ap seksīgāko skolotāju, viņa atradusies ceļojumā ārzemēs.

"Es nesapratu, kas notiek. Man nāca klāt cilvēki, lai nofotografētos. Tad man sāka nākt īsziņas ar ekrānuzņēmumiem. Vēlāk pie maniem foto parādījās komentāri, kuros mani sauca par skolotāju.

Es visu laiku atkārtoju, ka neesmu skolotāja. Tad es redzēju video. Es turpināju visu noliegt, bet nevienam tas nerūpēja," izdevumam "Sputnik" skaidrojusi Oksana, kura pēkšņi kļuvusi slavena.

Oksana skaidrojusi, ka patiesībā viņai matemātika ne visai patīkot. Šobrīd viņa ir bezdarbniece – meitene pagaidām vēl nav izlēmusi, ko darīt pēc vidusskolas beigšanas.

Tiesa, kā vēsta mediji, ņemot vērā, ka šobrīd Oksanas "Instagram" blogam jau seko vairāk nekā pusmiljons šī sociālā tīkla lietotāju, viņas tālākā karjeras virzība varētu būt diezgan paredzama.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!