Foto: Kadrs no video

Maijā pasauli šokēja krievu miljardiera Igora Ņekļudova 16 gadus vecā mazdēla Grigorija Mamurina sociālais eksperiments, kura ietvaros viņš cilvēkiem Maskavā par samaksu piedāvāja izdzert glāzi viņa urīna. Puisēns jau atkal licis par sevi runāt.

Pusaudzis savā YouTube kanālā publiskai apskatei izlicis video, kurš tapis kādas fotosesijas ar viņa piedalīšanos ietvaros, un sižetā redzamie kadri satraukuši daudzus - tajos viegla erotika robežojas ar pornogrāfiju.

Videoklipā nepilngadīgais jauneklis redzams kopā ar divām pusplikām daiļavām, kuras ap viņu lakstojas, kamēr pats Grigorijs kūpina cigāru. Sižeta turpinājumā pusaudzis, tērpies halātā, ar abām dāmītēm meņģējas gultā.

Tāpat puisēns fotosesijā drostaliņas iepēris ar pātadziņu, bet videoklipa kulminācijā abas sievietes pilnībā atkailinājušas savas krūtis, un pusplikais miljardiera mazdēls seksīgās meitenes aplaistījis ar šampanieti.

Pikantais videoklips noskatīts jau vairāk nekā pusmiljons reižu, un Krievijas sociālajos tīklos tas sacēlis pamatīgu vētru. Kamēr vieni apskauž miljardiera mazdēlu viņas greznās dzīves un vareno izklaižu dēļ, citi pauduši sašutumu par nepilngadīgā zēna neizmērojamo narcisismu un vēlmi zīmēties.

Kā vēsta Krievijas mediji, Grigorija vectēvs pats vairās no publicitātes, tādēļ mazdēla pēdējā laika izdarības un ārišķības viņu pamatīgi sadusmojušas, un pusaudzis jau dabūjis pamatīgi trūkties.

Vispirms miljardieris izteicis rājienu savai meitai - Grigorija mātei Larisai, kura ir Habarovskas pilsētas fitnesa ķēdes World Class īpašniece. Pēc tam, kad Ņekļudovs viņu nostrostējis par dēla izlutināšanu, viņš paziņojis, ka skandālists turpmāk skolosies mājās un tikai vectēva uzraudzībā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!