embedded_article_video:47276767

Marta sākumā Latviju pāršalca runas par konfliktu, kurā iesaistīti apvienības Olas dalībnieki Reiks un Žanis Pavlovskis, kā arī Ziepniekkalna otrs slavenākais reperis Elfs.

Visu trīs publiskais konflikts jau tiktāl samudžinājies, ka pat rūdītākajiem faniem vairs nav skaidrs, par ko ir kašķis. Tikmēr paši reperi viens otru uzsāk apbērt jau ar īstām rupjībām.

Viens no grupas dalībniekiem, reperis Reiks, nupat publiskojis hitu Atbilde. Kā DELFI Izklaidei stāsta mūziķa pārstāvis, tas ietverot sevī atbildes uz daudziem jautājumiem, kas mīt Olu fanu prātos.

Pats Reiks atzīst, ka dziesmas mērķis nav nevienu pazemot, bet gan ar tās palīdzību likt klausītājiem atvērt acis. Tiesa, ar dziesmu Reiks vēršas ne pret Olu kolēģi, bet gan reperi Elfu, ar kuru sadarbojies paralēli Olām.

"Tu man di** virsū par to, ka es pelnu naudu, bet, kad mēs braucam kopā paēst, man ir jāmaksā," dziesmā savu kolēģi kaunina Reiks. Tālākajā tekstā viņš nebaidās veltīt Elfam vēl skarbākus vārdus.

Reiks publiski atklāj, ka Elfam "nav naudas, lai savu meiteni aizvestu uz kino", aicina bijušo sadarbības partneri "dabūt darbu, lai mamma nebļauj virsū", pieļauj iespēju, ka kolēģim esot "problēma ar galvu", atklāj, ka puisis "lieto pūderi un skuj uzacis", kā arī bārstās ar citiem apvainojumiem.

Lai arī lielākā daļa pašmāju mūzikas draugu šo it kā Olu šķelšanos, kurā nu jau iesaistīti arī citi pašmāju hiphopa tēli, jau no sākta gala uztver kā triku, kas tiek izspēlēts reitingu paaugstināšanai, šis Reika gājiens šķiet mulsinoši skarbs – puisis kolēģim veltījis nu jau reālus apvainojumus.

Savu neizpratni, kas robežojas ar dusmām par tīšanu ap pirkstu, sociālajos tīklos pauduši arī grupas rūdītākie fani.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!