embedded_article_video:47185787

Muzikālā projekta Olas dalībnieks Reiks jeb Arvis Šķirus turpina attīstīt savu karjeru ārpus apvienības. Puisis izdevis solo dziesmu Leģendas un dod mājienu, ka izvēlējies "iet savu ceļu".

Runas par Olu iespējamu galu parādījā jau pirms kāda laika, kad Reiks sadarbībā ar bītmeikeri Elfu jeb Māri Zihmani nāca klajā ar dziesmu Ziemas prieki.

Uz jautājumu, vai dziesma iezīmē projekta Olas izjukšanu, Reiks atbildēja mīklā, minot, ka dziesmas video esot iekļauta simboliska atbilde.

DELFI Izklaidei tagad ziņo mūziķis, viņa nupat izdotais solo hits ietver sevī lirikas par to, kas mākslinieka acīs ir īstās vērtības. Tā piedziedājumā Reiks vairākkārt izceļ to, ka "iet savu ceļu".

Reika pārstāvis, ziņojot par jaunumiem, zīmīgi jautā: "Vai tas nozīmē, ka Olas ir sašķēlušās, jeb tas ir ieskats kādam jaunam un daudz lielākam projektam?" Uz šo jautājumu gan skaidra atbilde pagaidām netiek sniegta, taču mūziķa pārstāvis atklāj, ka sociālajos tīklos tiek mēļots par apvienības galu.

Šī baumas tikai pastiprinot kolēģa Elfa nupat radītais veltījums mūziķim ar nosaukumu Reik,lūdzu atgriezies, kurā kolēģis aicina Olu pārstāvi atkal pievērsties vecajam labajam hiphopam.

Atceroties, ka jau agrāk šādi muzikālo apvienību paziņojumi vēlāk izrādījušies vien mārketinga triks, atliek cerēt, ka arī šoreiz tā izrādīsies un Olas turpinās priecēt visus ar savu brīnišķo daiļradi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!