Foto: Kadrs no video

Pēdējā laikā Latvijā sarosījušās dažādas reperu apvienības, un konkurence ir tik milzīga, ka rīmju meistariem nākas sacensties ne tikai asprātībā, bet arī gudrībā. Hiphopa projekts Singapūras satīns šonedēļ laidis klajā hitu Es nemāku komatus, kurā iesmej par duetu Olas.

Jau vēstīts, ka Olas, godinot latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi, janvāra vidū klausītājus iepriecināja ar kompozīciju KEEP CALM LIKE KRISTAPS PORZINGIS #NBAVote.

Drīz vien rūdītākie hiphopa žanra cienītāji pamanīja, ka gan pašā kompozīcijā, gan klipā jūtama spēcīga Krievijas mūziķa Pharaoh dziesmas Black Siemens ietekme. Tiesa, tas Olu šedevram pašmāju šovbiznesā neliedza sasniegt galvu reibinošus panākumus.

Olu bēdīgi slaveno hitu pa savam apstrādājuši arī Singapūras satīna pārstāvji. Viņi savās rīmēs izsmējuši nespēju pareizi salikt komatus un pieturzīmes. Turklāt dziesmas videoklips ir stipri līdzīgs Porziņģim veltītās kompozīcijas vizualizācijai.

Lai gan hiphopa apvienības pārstāvji dziesmā skaidri nenorāda, ka viņi zobojas par Olām, atjautīgākie klausītāji skaņdarba zemtekstu un vēstījumu sapratuši - Singapūras satīns dueta dārziņā metis prāvu akmeni par vājām interpunkcijas zināšanām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!