Foto: Kadrs no video
Adrenalīna mednieks no Kalifornijas, kurš tīmeklī pazīstams ar segvārdu 8Booth, apliecinājis, ka viņa bailēm nav nekādu robežu – pārgalvis nofilmējis, kā viņš ielec ūdenī no aptuveni 40 metru augstuma.

Asinis stindzinošais sižets, kurā iemūžināts lēciens, vietnē "YouTube" publicēts aizvadītās nedēļas izskaņā, un pāris dienās video kļuvis par virālo sensāciju – tas noskatīts vairāk aptuveni piecus miljonus reižu.

Pārgalvis, bruņojies ar vairākām videokamerām, uzkāpis aptuveni 40 metrus augstā celtnē un tad no tās ielēcis ūdenī, bīstami tuvu savā kritienā paslīdot garām laipai. Tiesa, viss tomēr beidzies laimīgi.

Sižetā redzamās ainiņas daudziem likušas noskurināties, jo adrenalīna mednieks knapi paglābies no nāves, taču 8Booth centies nomierināt interneta lietotājus, apgalvojot, ka viņš ir profesionālis.

8Booth patiesā identitāte nav zināma – viņš savu seju slēpj aiz lakatiņa vai maskas. Tiesa, globālajā tīmeklī ekstrēmais puisis bauda lielu popularitāti – daudzi viņa "YouTube" kanālā publicētie video kļuvuši par sensācijām, tomēr viennozīmīga vērtējuma viņa darbībām nav.

Kā jau tas ierasts – vieni priecājas par viņa drosmi, bet citi to dēvē par lielu muļķību un pilnīgi nevajadzīgu savas dzīvības apdraudēšanu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!