Foto: Privātais arhīvs
Dzīvnieku aizsardzības biedrības "Trīnīte" paspārnē nonākuši trīs kaķīši, kuru veselības stāvoklis ir visai smags, "MansDraugs" pastāstīja biedrības pārstāve Ieva Jūrmalniece. Viņa aicina līdzcilvēkus nepalikt vienaldzīgiem un palīdzēt kaķīšiem, kuriem katra dzīves stunda ir dārga.

Trīs kaķīšus, kuri ir aptuveni trīs nedēļas jauni, mežā, slimus un novārgušus, atradusi Viktorija Žubricka. Tieši viņa uzrunājusi biedrību "Trīnīte", jo pati savās mājās uzņemt kaķīšus nevarējusi (mājās jau mīt citi kaķi un suns). "Mēs ļoti vēlamies viņiem palīdzēt, dodot iespēju dzīvot, uzņemot savā aprūpē. Bet tas kopumā sastāda izmaksas aptuveni 200 eiro, jo vienam kaķēnam jāizņem actiņa un viņiem visiem vajadzīgi vitamīni un pilnvērtīga, spēcinoša barība, lai uzņemtu spēkus un cīnītos ar vīrusu," stāsta Jūrmalniece, kura ir pateicīga sievietei par palīdzību un mīluļiem doto iespēju dzīvot.

Foto: Privātais arhīvs

"Šobrīd kaķēni atrodas mūsu aprūpē Rīgas veterinārajā klīnikā, bet ilgstoši uzturēties viņi tur nevar. Kādā no Valmieras veterinārajām klīnikām ir iespēja kaķēniem nodrošināt atbilstošu, ilgstošu aprūpi. Tomēr, pametot Rīgas veterināro klīniku, mums būs jāapmaksā rēķins par stacionāru un ārstēšanu par šīm dienām, kuras kaķēni tur ir uzturējušies. Diemžēl mums šobrīd nav naudas, lai segtu pat daļēju rēķina apmaksu. Šobrīd mūsu finanses ir pilnībā izsmeltas, bet veterinārajās klīnikās ir palikuši neapmaksāti rēķini, kā dēļ šobrīd mums "uz parāda" netiek palīdzēts. Bet kaķēniem palīdzība ir nepieciešama nekavējoties!" stāsta biedrībā, uzsverot, ka palīdzība kaķīšiem nepieciešama ļoti steidzami.

Tāpēc biedrība aicina palīdzēt ikvienu, kuram rūp mazo kaķēnu veselība un iespējas izdzīvot.

Ziedojumu konts:
Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Trīnīte"
AS SEB BANKA
LV40UNLA0050018620445
Reģ.nr. 40008190018
SWIFT kods: UNLALV2X
Mērķis: Kaķēniem

Ziedojumiem no ārzemēm caur Pay Pal, piesaistītais e-pasts: biedriba.trinite@gmail.com

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!