Foto: Privātais arhīvs
Priecīga vēsts pienākusi no saimnieces Jūlijas, kuras mīlule, sešus mēnešus vecā Jorkšīras terjeru šķirnes sunīte Elfija veiksmīgi atrasta, uzzināja "MansDraugs".

"Jaungada brīnums ir noticis, šorīt pulksten 7 Elfīte ir atradusies, pateicoties Zvejniekciema iedzīvotajam Aivaram no Silavas ielas! Viņš, dodoties uz rīta autobusu, sadzirdēja smilkstēšanu, ieraugot autoostā sludinājumu par Elfītes pazušanu, piezvanīja man. Pateicoties viņa norādēm, neskatoties uz to, ka bija tumšs un brikšņi, es diezgan ātri viņu atradu. Elfīte Zvejniekciema privātmāju rajona nomalē bija aptinusies ar pavadiņu apkārt kokam, iespējams, tas viņu savā ziņā izglāba – ja būtu tikusi līdz mežam, lapsas noteikti būtu izmantojušas izdevību," Elfijas atrašanu apraksta Jūlija.

"Paldies vēlreiz Aivaram par atsaucību! Šāda modrība, vērība un līdzdarbība var, kā šoreiz, kādam izglābt dzīvību un atgriezt laimi! Mūsu ģimene ļoti priecājas, ka šis stāsts ir ar laimīgām beigām, viss liecina, ka Jaunais gads būs laimīgs!" priecājas saimniece, cerot, ka viņas stāsts iedvesmos arī portāla "Delfi" lasītājus būt atsaucīgiem un modriem līdzīgās situācijās.

Kā vēstīts iepriekš, Jaungada naktī Saulkrastos Zvejniekciema vidusskolas rajonā pazudusi sešus mēnešus veca Jorkšīras terjeru meitene Elfija. Mīlulei klāt bijusi arī sarkana pavadiņa un kakla siksna rozā krāsā.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!