Foto: LETA

28. martā par precētu vīru kļuvis Latvijas labākais biatlonists Andrejs Rastorgujevs, ziņo izdevums "Privātā Dzīve". Par viņa sievu kļuvusi kinoloģe Nadežda, turklāt līgava nemaz nezināja, ka ceļojums uz Maldīvu salām nozīmēs īstas kāzas.

Pasaules vicečempions par gaidāmajām kāzām neteica ne draugiem, ne radiem, pat ne pašai Nadeždai. Kad mīlētāji nonāca saulainajās Maldīvās, tikai tad viņa uzzināja, ka šī būs vieta, kur abi mīs gredzenus. Pāris salaulājās pludmalē.

Ceļojums uz Maldīvu salām bijis sens Nadeždas sapnis, un Andrejs to piepildījis. Sportists jau iepriekš bija lūdzis līgavai iegādāties kāzu kleitu, taču viņai nebija ne jausmas, ka abi precēsies tieši viņas sapņu salās.

"Mums nebija tradicionālas kāzas. Parasti cilvēki kāzām gatavojas laikus, rūpīgi plāno, ko aicinās, kur svinēs, kā visu dekorēs, kādus mūziķus nolīgs. Mums ar Andreju nekas nebija plānots. Mēs pat nezinājām, kurā dienā apprecēsimies, jo tas, vai ceremonija var notikt pludmalē, bija atkarīgs no laikapstākļiem," žurnālam saka Nadežda, kura pārgājusi vīra uzvārdā un nu godājama par Nadeždu Rastorgujevu.

Taču kāzās bijusi gan torte, gan skatītāji – sanākuši vietējie ļaudis. Kāzas abi svinējuši divvientulībā. Rastorgujevu pāris saulainajās salās palicis divas nedēļas – tas bijis viņu medusmēnesis. "Man līdzās ir īstais cilvēks. Un es ceru, ka arī viņai esmu īstais," saka slavenais sportists.

Abiem šī ir otrā laulība.

Pilns raksts lasāms 16. aprīļa "Privātajā Dzīvē"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!