Foto: LETA

Kad biatlonists Andrejs Rastorgujevs ar sudraba medaļu kaklā atgriezās no pasaules čempionāta, Rīgas lidostā viņu sagaidīja daiļa brunete un maza meitene – sportista līgava Nadežda un mazā Nikola, viņa meita no laulības, kura, kā šonedēļ vēsta "Privātā Dzīve", ir izjukusi.

Andrejs Rastorgujevs par savu privāto dzīvi līdz šim nav plaši runājis, tāpēc tikai tagad gaismā nācis fakts, ka viņa laulība ar Jolantu Rastorgujevu ir šķirta. Šajā savienībā pasaulē nāca viņu meita Nikola, kura tēti sagaidīja lidostā pēc varenā panākuma. Kopā ar Andreja meitu lidostā ieradās arī viņa līgava – sieviete, kura bijusi kopā ar biatlonistu viņa profesionālās dzīves zemākajos punktos.

Rastorgujevs pirms trim gadiem tika diskvalificēts uz pusotru gadu par antidopinga noteikumu pārkāpumiem. Paralēli izirusi viņa laulība ar meitas māti, vēsta "Privātā Dzīve". Tieši tad viņš iepazinies ar Nadeždu, kura nu ir Rastorgujeva līgava. Smagajā dzīves posmā tieši viņa palīdzējusi uzveikt depresiju, devusi cerību un motivējusi turpināt trenēties.

"Tieši pateicoties viņai, tagad varu stāvēt visu priekšā ar sudraba medaļu kaklā. Bez viņas tas, visticamāk, nebūtu noticis," izdevumam saka medaļnieks.

Kā izrādās, liktenīgo soli iepazīšanās virzienā spēris tieši Andrejs – viņš uzrakstījis vēstuli Nadeždai feisbukā, attiecības sākušās strauji. Pirms pieciem mēnešiem Andrejs savu izredzēto Parīzē bildinājis. Ļoti neparastā veidā un vietā – Mulenrūžā, uzkāpjot uz skatuves, daudzu cilvēku acu priekšā.

Nadežda teic, ka Rastorgujevam esot "brīnišķīgs raksturs", viņš ir gādīgs, uzmanīgs, sirsnīgs un ļoti izpalīdzīgs. Rastorgujeva otrās kāzas gaidāmas jau drīzumā. Vispirms gribējies izcīnīt medaļu, tad var sākt domāt par privātās dzīves svētkiem.

Pilns raksts izlasāms 27. februāra "Privātajā Dzīvē"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!