Foto: Publicitātes foto
Cilvēku daba un savstarpējās attiecības ir neizdibināmas, un nereti to izjukšanā vainojami gluži neticami un teju triviāli iemesli. Šai sakarā izdevums "MSN Living" ir apkopojis trīspadsmit neparastākos laulības šķiršanas gadījumus, kas nav atstājuši vienaldzīgu visu pasauli.

Cilvēciskā ziņkārība


Foto: AFP/Scanpix
Saūda Arābijā fiksēts gadījums, kad sieviete iesniegusi laulības šķiršanas pieteikumu, kas pamatots ar šoku par vīra nepieņemamo rīcību.

Trīsdesmit gadu ilgajā laulībā viņš ne reizi nebija redzējis savu laulāto draudzeni bez obligātās galvassegas un kādu nakti nolēma nopētīt savu aizmigušo sievu, lai atklātu, kāda patiesībā ir viņas seja. Tiesa, vīrieša mēģinājums neizdevās, jo viņa partnere no pieskārieniem pamodās un pēc notikušā jutās tik apkaunota, ka vairs nespēja uzlūkot savu vīru.

Nepiedodamais „mīļvārdiņš”


Foto: DELFI
Kāds Saūda Arābijas iedzīvotājs izcēlies ar īpašu izdomu un savu sievu, viņai nezinot, dēvējis neparastā mīļvārdiņā, saucot savu laulāto draudzeni par „Guantanamo cietumu".

Sieviete to atklāja, zvanot uz vīra mobilo telefonu, kas izrādījās atstāts mājās, un pamanīja mobilā telefona displejā mirgojam savu numuru ar šo neparasto iesauku. Kā vēsta mediji, sieviete nodarījumu atzinusi par tik nežēlīgu, ka nolēmusi šķirt septiņpadsmit gadu ilgo laulību.

Saldumiņ, vai vēlies desertu?


Foto: AP/Scanpix
Kāds Ķīnas iedzīvotājs Čengs Jū iesniedza šķiršanos, kas balstījās viņa sievas nepiedodamajās kulinārijas manierēs.

Jū partnere pēc katras maltītes piedāvāja vīrietim šokolādes kūku, no kuras Jū pieklājības dēļ nespēja atteikties, tomēr vairāku gadu garumā ēstais deserts bija pietiekošs iemesls, lai sievu beigu beigās neieredzētu.

Mēnessērdzīgais pļāpīgums


Rietumbengālijā dzīvojošais Ahtars cieta no mēnessērdzības, kuras iespaidā miegā ne tikai staigāja, bet arī runāja. Dzirdot savu mīļoto vairākas reizes naktī atkārtojot vārdus „Es šķiršos no tevis," viņa sieva abu laulībai nolēma pielikt punktu pirmā, un par savu jauno attiecību statusu vīrietis uzzināja vien no juristiem, kas apstiprināja sievas prombūtnes iemeslus.

Nodevīgais putniņš


Foto: LETA
Nav noslēpums, ka papagaiļu pļāpīgums to saimniekiem nereti rada problēmas. Līdzīgi notika arī ar kādu Anglijas iedzīvotāju, kura mājas mīlulis apstiprināja viņa sievas aizdomas par iespējamo vīra neuzticību, atkārtojot frāzes „Es tevi mīlu, esi pacietīga, es drīz šķiršos no viņas".

Pārdrošā garderobe


Foto: Shutterstock
Vien pēc gadu ilgas laulības Rumānijas iedzīvotāja Emese Nagija izšķīrās no sava vīra Tamasa. Laulības izjukšanas iemesls bija vīra atteikšanās valkāt apakšveļu, kas ātri vien radīja nevalodas ciemā, kurā pāris mitinājās.

Tamass sievas atkārtotajiem lūgumiem ievērot piedienīgāku ģērbšanās stilu atbildēja noraidoši, uzsverot, ka šis „nevajadzīgais drēbes gabals liek viņam justies neērti".

Ņaudošie sāncenši


Foto: PantherMedia/Scanpix
Kāds Izraēlas iedzīvotājs izšķīrās no savas sievas piecsimt piecdesmit kaķu dēļ, kuru mīlestību nebija iespējams izkonkurēt. Sieviete atzina, ka vīru mīl, tomēr nespēj šķirties no saviem mājas mīluļiem, tomēr abu attiecības arī pēc to šķiršanās palikušas draudzīgas.

Neciešamās garastāvokļa maiņas


Foto: PantherMedia/Scanpix

Pirmsmenstruālais sindroms ir parādība, ar ko sievietes iemācījušās sadzīvot, tomēr vīriešiem nepamatotās un negaidītās garastāvokļa svārstības ne vienmēr ir izprotamas. Tā notika arī ar Mēriju Ševardu no Anglijas, kuras vīrs pat pēc sievas nosūtīšanas pie speciālistiem tomēr nespēja pieņemt neizskaidrojamās kaprīzes un dusmu lēkmes.

Trešais liekais


Foto: Publicitātes foto
Vienas no īsākajām kāzām piedzīvojis kāds itāļu pāris, kas izšķīrās jau nākamajā dienā pēc laulību ceremonijas. Attiecību izjukšanas iemesls izrādījās samērā vienkāršs - līgavainis savam un jaunās sievas medusmēnesim bija uzaicinājis pievienoties arī savu māti.

Neatbilstošs ādas stāvoklis


Foto: PantherMedia/Scanpix
No pinnēm un pūtītēm savulaik ir cietis gandrīz ikviens, tomēr vissmagākās sekas problemātiskā āda sagādāja kādai Mumbajas iedzīvotājai, kuras vīrs izlēma iesniegt šķiršanos sievas sejas ādas stāvokļa dēļ.

Vīrietis savas laulātās draudzenes pūtītes nodēvēja par „traumējošu un destruktīvu īpatnību, kas iznīcina jebkādu vēlmi tuvoties savai sievai", un pēc šķiršanās iepazinās ar sievieti, kas strādāja skaistumkopšanas salonā.

Degošā mīla


Foto: Shutterstock
Atsevišķi vīrieši savu mīļoto sieviešu seksuālās rotaļlietas uzlūko ar interesi un patiku, kamēr citi tajās saskata potenciālu sāncensību. Šādi notika arī ar kādu Dānijas iedzīvotāju, kurš greizsirdības lēkmē izkausēja sievas vibratoru virs gāzes liesmas, ar to applaucējot pirkstus.

Uzzinot par vīra rīcību, sieva nolēma iesniegt šķiršanos, pamatojot to ar vīra „garīgo nelīdzsvarotību un seksuālo noslēgtību".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!