Foto: Shutterstock
Kā izdarīt tā, lai vīrietim nerastos ne mazākā vēlme skatīties pa kreisi? Vienas receptes nav, bet "Delfi.ua" sniedz dažus ieteikumus.
1. Rūpējies par savu izskatu

Vīrieši bieži vien pamet savas sievas, jo tās vairs sen neatgādina tās sievietes, ar kurām šie vīrieži reiz apprecējās. Esi sasodīt pievilcīga, rūpējies par sevi un izskaties tā, lai vīrs varētu ar tevi lepoties. Sievai vienkārši ir jāizskatās tā, ka vīram nebūs dižas intereses raudzīties pa kaktiem.

2. Izrādi iniciatīvu seksā
Slikts sekss ir daudzu šķiršanās procesu īstais cēlonis. Ja jums katru dienu ir  "stipras galvassāpes", tad, protams, vīrs meklēs tuvību ar citu sievieti. Ar vīrieti vajag runāt par to, ko jūs vēlaties. Tāpat vajag uzņemties iniciatīvu šajās lietās un neaizmirstiet pieminēt to, cik viņš jums ir lielisks, vienmēr gaidīts, gribēts un iekārots.

3. Nepārvērties par īgnu fūriju
Ja sievietei patīk skandalēt, izgāzt nepamierinātību uz vīru un regulāri apvainot viņu visos pasaules grēkos, tad agri vai vēlu vīrs meklēs citu miera ostu.

4. Izcel sava vīrieša vērtību
Slavē vīrieti par to, ko viņš dara labi. Galvenais, lai tā būtu patiesība un lai tas neskanētu kā glaimi. Ja cilvēks jūtas nepieciešams, svarīgs un novērtēts, tad diezvai viņam radīsies vajadzība meklēt atbalstu un novērtējumu pie citām sievietēm.

5. Neliedz vīrietim sazināties ar draugiem
Pat ja šie draugi jums nepatīk, neuzstādiet stulbus ultimātus - kā, piemēram, "vai nu es vai viņi!". Dodiet vīriešiem brīvību, un viņi to novērtēs.

6. Nekritizē viņa aizraušanos
Hobijs - tas vīrietim ir kaut kas privāts un neaizskarams. Ja katru reizi kritizēt viņa aizraušanos - futbolu, makšķerēšanu u.c. , tad nav izslēgts, ka viņam blakus var parādīties cita sieviete, kas ļoti labprāt bļitkos ar viņu uz plāna ledus vai klaigās futbola laukuma tribīnēs.

7. Vienmēr un it visā paliec sieviete
Nevajag darīt vīriešu darbus, lūdz vajadzības gadījumā vīrieša palīdzību. Parādi, ka tev ir nepieciešamas vīrieša rūpes, palīdzība, aizsardzība. Būt vājai īstajā brīdī ir liela māksla un to vajag apgūt, līdz to labāk nav nodemonstrējusi kāda cita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!