Foto: Shutterstock
Mīlēšanās laikā, protams, nav vēlams apkopot nepadarīto darbu vai nenomaksāto rēķinu sarakstu, tomēr nav noslēpums, ka seksa laikā prātā var iešauties arī nelūgtas domas. Šai sakarā portāls "Women's Health" noskaidrojis, kādas domas mīlēšanās laikā nodarbina vīrieti.

Hmm..vai tas bija orgasms?

Kamēr vīrieša orgasms ir skaidri konstatējams, sievietes baudas virsotnes, kā arī ceļš uz tam ir krietni neizdibināmāks. Tā nu vīrieši jau gadsimtiem prāto, vai viņiem laiks apstāties vai tomēr vērts turpināt…

Sasodīts! Duša!

Vairums vīriešu atzīst, ka mīlēšanās ir krietni patīkamāka ne tikai sievietēm, bet arī pašiem, ja pirms tam pabūts duša. Tomēr nereti slinkums vai laika trūkums ņem virsroku, un tad jau viņa prātu nodarbina kas cits – iekāre!

Tās ir nevainojamas!

Neraugoties uz sieviešu nepārliecinātību par sevi, vīriešus sajūsmina visu izmēru krūtis un laime to īpašnieces redzēt kailas.

Šo vērts paturēt prātā

Kā izrādās, vīrieši mēdz atminēties arī īpaši pikantus brīžus, kas piedzīvoti jūsu tuvības laikā. Tie noderot vientulības brīžiem. 

Muļķīgu dziesmu dungošana

Kā apgalvo "Women's Health" aptaujātie vīrieši, no priekšlaicīgas ejakulācijas viņus nereti attur dīvainu dziesmiņu dungošana prātā, kas ļauj novirzīt domas no gūtās baudas un izturēt mazliet ilgāk.

Nezaudē mieru!

Izrādās, zeķu un apakšbikšu novilkšana, vienlaikus glāstot savu partneri, kā arī pamanoties attaisīt viņas krūšturi ar vienu roku, ir visai liels izaicinājums. Pie tā, lai viss noritētu bez aizķeršanās, vīrieši īpaši piedomājot.

Vai viņa neiebildīs, ja pamēģināšu tā?

Nereti vīriešu no jaunu mīlēšanās paņēmienu izmēģināšanas attur bailes par tavu reakciju. Ja arī pati vēlies ieviest svaigas vēsmas jūsu guļamistabas piedzīvojumos, esi atvērta piedāvājumiem un nebaidies izrādīt iniciatīvu!

Kur viņa to iemācījās?

Lai gan vīrieši labprāt iesaistās seksuālas dabas eksperimentos, viņa prātu tik un tā nodarbinās doma, kur esi apguvusi noteiktus mīlēšanās paņēmienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!