Foto: Discovery Fit and Health
Mīlas karstumā nereti piemirstam par pašsaprotamām lietām, kā rezultātā var gadīties dažādi, visai smieklīgi starpgadījumi. Tos fiksējis arī raidījums "Sex Sent Me to the ER", kas 28. decembrī būs vērojams kanālā "TLC" un seko sešu pāru ikdienas gaitām un visai neveiksmīgiem starpgadījumiem, ko tie piedzīvojuši mīlējoties, vēstī "Daily Mail".

Divi no raidījuma galvenajiem varoņiem ir Gregs Kazarona un Džena Gerakaris. Vīrieša 200 kilogramu smagais svars un sievietes nieka 50 kilogramu lielā ķermeņa masa radīja vērā ņemamu disbalansu, kas izraisīja arī negadījumu, pēc mēnesi ilga randiņu perioda viņiem mēģinot pirmo reizi mīlēties.

Tā kā 21 gadu vecais vīrietis tolaik bija nevainīgs un patiesi aizrāvies, viņš sākotnēji nepamanījis, ka Grega lielais svars Dženu ir spēcīgi atgrūdis atpakaļ un viņas galva – izsitusi reģipša sienā caurumu. Kad vīrietis atjēdzies, viņš bijis šokā.

"Es domāju – tā ir mana pirmā reize, bet Džena ir mirusi. Esmu viņu nogalinājis. Tas bija briesmīgi," atminas Gregs.

Slimnīcā sievietei tika konstatēts smadzeņu satricinājums, un pāris ar mīlēšanos vēlāk nodarbojās krietni uzmanīgāk, izmantojot spilvenus un nedarot to sienu tuvumā. Šobrīd Gregs un Džena gan vairs nav kopā, kā arī vīrietis notievējis par 100 kilogramiem, tomēr jocīgo starpgadījumu abi atceras ar smiekliem un ir labi draugi.

Kāds cits pāris – Liza un Ēriks – piedzīvojuši vēl dīvaināku atgadījumu. Pēc ātras rīta pamīlēšanās pošoties uz darbu, vīrietis pamanījis, ka Lizai joprojām turpinās orgasms, kļūstot sāpīgs un teju divas stundas garš.

Savukārt raidījumā intervētie ārsti atklājuši, ka seksa traumas guvuši pacienti ir samērā izplatīta parādība viņu ikdienā. Piemēram, kāds vīrietis, mīlējoties ar sievu un savu draudzeni, salauzis locekli. Situācija kļuvusi vēl amizantāka, kad abas sievietes slimnīcā sakāvušās, ārstam iegūstot par vienu pacienti vairāk.

Tāpat pārraidē piedalījies arī ģitārists Kešs O'Railijs un viņa meitene Anne, atklājot, ka orgasma virsotnēs vīrieti piemeklējusi sirds lēkme un viņš vairs nejutis savu kreiso roku un kāju.

Smieklīgs bijis arī gadījums, kurā kāds vīrietis slimnīcā ievests ar dažādām traumām, paziņojot, ka nokritis, mazgājot logus. Tiesa, kungs atrasts kails, un viņa sieva par šo faktu nebūt nav bijusi sajūsmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!