Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka arī mīlējoties domas nereti mēdz aizklīst kur citur, īpaši tad, ja tavu prātu nodarbina kāda problēma. Izrādās, dažas no lietām, kas iešaujas prātā seksa laikā, var būt arī samērā neparastas, un izdevums "Marie Claire" ir apkopojis interesantākās lietas, par ko mīlēšanās laikā domā vīrieši.

Kā man tas izdevās?

Nodoties mīlas priekiem, vīrieši nereti aizdomājas par to, ko ievērības cienīgu viņi ir pateikuši vai izdarījuši, lai savaldzinātu nesen sastapto sievieti vai atmodinātu kaisli vienmēr aizņemtajā dzīves biedrē.

Tāpat, prātojot par šo tēmu, nereti tiek izstrādāts plāns, kā attīstīt savu savaldzināšanas taktiku, lai tā nostrādātu regulāri.

Ja nu es sevi savainoju?

Mīlas priekiem uzņemot apgriezienus, vīrieši tomēr neaizmirst par drošību, mainot pozas, jo aptaujās noskaidrots, ka tieši uztraukšanās par savu vai partneres veselību un iespējamo traumu gūšanu, aizņem būtisku daļu viņa domu.

Un ja nu mēs "iekrītam"?

Neraugoties uz baudas virsotnēm, kas teju sasniegtas, vīrieša prātu gandrīz vienmēr nodarbina domas par kontracepcijas efektivitāti. Tāpēc gadījumā, ja regulāri izsargājaties ar pārtrauktā dzimumakta metodi, rēķinies, ka tavu mīļoto visai drīz var piemeklēt nervu sabrukums.

Lejā ekstāze, augšā - agonija

"Esmu slinks, un mana fiziskā forma ir tālu no pilnības. Ja varu gulēt, izbaudot mīlēšanos kādā no pozām, kur mana sieviete ir augšā, tas ir lieliski, bet, ja man jābūt ilgstoši virsū, tās ir mokas!

Šādās situācijās cenšos izturēt līdz pēdējam un nepadoties, iegalvojot sev, ka esmu armijā un man jāturpina iesāktais lai vai kas!" atklāj kāds no aptaujātajiem vīriešiem, piebilstot, ka līdzīgos uzskatos ir arī pāris viņa draugi.

 Interesanti, ko šobrīd dara mani draugi?

Konstatējot, ka ilgi gaidītā mīlēšanās nemaz nav tik aizraujoša, kā cerēts, vīrieši nereti aizdomājas par interesantajām lietām, ar ko dotajā brīdī var nodarboties viņa draugi, uztraucoties vai garām netiek laists kas aizraujošs.

Prāta ceļošana

Daļa no "Marie Claire" aptaujātajiem vīriešiem atklāja, ka nereti paši brīnās par efektu, ko mīlēšanās atstāj uz viņu smadzenēm, tām pilnībā pārtraucot sakarīgi darboties.

Tā rezultātā nereti domās tiek nosaukti gan valsts bijušie prezidenti hronoloģiskā secībā, gan atmiņā tiek atsaukts fakts, ka vombati ir somaiņi, vai pēkšņi uzplaiksnī nojausma par pirms vairākiem gadiem pazaudētām atslēgām.

Nepievil mani!

Raizes par pārāk ātru ejakulēšanu piemeklē teju katru vīrieti. Lai no tā izvairītos mīlēšanās laikā tiek domāts pat par visgarlaicīgākajām lietā, tomēr šis paņēmiens nereti vīrieti var novest pie otras galējības - erekcijas pazušanas, kas ir otra kaunpilnākā lieta.

Piezīmju izdarīšana

Redzot tavu reakciju uz noteiktām darbībām, vīrietis patur prātā lietas, kas tev sagādā baudu, kā arī paņēmienus, ko labāk neaizmantot. Tiesa, saprotot, ka ar kādu sieviešu žurnālā izlasītu triku nošauts pilnīgi greizi, komplektā ar atcerēšanos to vairs nekad neatkārtot nāk arī kauns.

Cik pulkstens?

Pārāk ievilcies sekss ir tikpat nepatīkams kā pārlieku iereibuša ciemiņa neapstādināmie runas plūdi, uzsaucot tostu. Tomēr vīrieti biedē arī pārāk ātra finiša sasniegšana un tava iespējamā vilšanās.

Apkārtējā vide

Mīlēšanās laikā vīrieši pamanās ieraudzīt dažādus mulsinošus sīkumus telpas iekārtojumā. Piemēram, tavas mammas portretu, kas, šķiet, pārmetoši noraugās uz jūsu aktivitātēm, vai neparastu rotaļlietu, kas novietota uz skapja.

Tāpat vīrieši cenšas neuzkrītoši pavirzīt tālāk plīstošas lietas, lai mīlēšanos nenāktos pārtraukt vāzes lausku slaucīšanas dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!