Foto: PantherMedia/Scanpix
No visām privilēģijām, ko tavs draugs baudīja vidusskolā, – vieta skolas basketbola komandā, mājas ballītes, skaistu meiteņu klātbūtne – ir viena lieta, kuras viņam pietrūkst visvairāk. Tas ir darbs ar rokām zem jostasvietas. Kļūsti par šī darbiņa eksperti un skaties, kā viņš šovakar izkusīs no baudas.

Kad tu iedomājies par visām seksīgajām lietām, ko varētu darīt kopā ar savu draugu, apmierināšana ar rokām, visticamāk, neieņem pirmās vietas tavā topā. Visdrīzāk, ka neko tādu tu neesi darījusi veselu mūžību, jo seksuālajā pieredzē esi aizbraukusi daudzas pieturas uz priekšu, kur roku darbi vairs nav modē. Lai vai kā, atgriešanās pagātnē, kad roku darbs bija labākais, ko puisis varēja iegūt, var uzbudināt jūs abus. "Tas atgādinās par viņa pirmo seksuālo pieredzi un cerībām, un gaidām, kāds sekss vispār varētu būt," saka grāmatas Tickle His Pickle (Tickle Kitty. Inc, 2004) autore Seidija Elisona. "Turklāt tas, ka viņš neko tādu no tevis negaidīs, šim procesam piešķirs papildu saviļņojumu."

Arī tavas rokas vīrietim var sniegt līdzīgas sajūtas kā orālais sekss vai klasisks seksuālais akts. "Ar rokām iespējams attīstīt lielāku ātrumu un berzi," norāda Īans Kerners, mājas lapas goodinbed.com dibinātājs. Vienīgais šķērslis ir tas, ka stimulāciju ar roku puisis spēj veikt arī pats. Un viņš to pieprot ļoti labi. Tāpēc tev šajā darbiņā jāienes jaunas vēsmas, kas pierādīs, ka tavas rokas ir izveicīgākas par viņējām. "Tu vari viņa locekli satvert citā leņķī, nekā viņš pats ir paradis. Tā viņš piedzīvos arī citādākas izjūtas," piemetina Seidija Elisona. Turklāt vīrietim liksies patīkami, ka nu viņš var atbrīvoties un izbaudīt procesu, nevis pats to nodrošināt. Vēl jāņem vērā seksīgie blakusefekti: viņš nezinās, kas sekos tālāk, viņš patiešām lūkosies uz tavu ķermeni, nevis sapņos par ko citu, viņš izbaudīs tavas maigās rokas, un viņš klausīsies neķītrajās frāzēs, ko tu teiksi. Seko tālākiem padomiem un sarīko vīrieša stobriņam tādu ballīti, kādā viņš vēlēsies atgriezties vēl un vēl.

SOLIS 1

Radi nelielu spriedzi

Priekšspēles laikā skūpsti viņu un noglāsti katru viņa ķermeņa milimetru, izvairoties vien no pieskaršanās kājstarpei - tas viņā radīs nepiepildītas cerības. Pēc pāris minūtēm caur biksēm iegrābies viņa mantībā. "Pieskaršanās caur apģērbu, protams, nav tas, ko viņš gaida, bet tieši tāpēc viņš iekarsīs vēl vairāk," saka Seidija Elisona. "Viegli paspied viņa locekli, paberzē, patrinies gar viņu ar savu pēcpusi."

Lēnām atver viņa bikses un caur apakšbiksēm noglāsti viņa draudziņu un oliņas. Velti puisim seksīgu skatienu, izceļot, cik ļoti tu pēc viņa alksti. Pēc tam novelc arī viņa apakšbikses.

Svarīgs punkts šajā rotaļā ir padarīt viņa draudziņu supercietu; jo vairāk asinis pieplūdīs viņa loceklim, jo izjustākas būs sajūtas, ko viņam sniegsi. "Turi locekli vienā rokā, bet ar otru pa to viegli uzsit. Tas liks asinīm straujāk pieplūst," skaidro Īans Kerners. Vēl vari saņemt viņa rīku abās rokās un kustināt to uz visām pusēm, kā arī viegli iekniebt loceklī un sēklinieku maisiņā.

Pēc tam sniedz viņa draudziņam masāžu. "Iezied savās plaukstās lubrikantu un berzē viņa locekli tā, it kā tu tajā iesmērētu kādu ziedi," piemetina Seidija Elisona. Jo uzbudinātāks būs puisis, jo spēcīgākus tvērienus spēs paciest viņa loceklis. "Daudzas sieviete izdara kļūdu, esot pārāk maigas," piebilst Īans Kerners.

SOLIS 2

Padari viņu traku

Šobrīd tavam draugam jau vajadzētu kļūt ļoti entuziastiskam, tāpēc pievērsies lietām nopietni. "Svarīga ir dažādība," saka Seidija Elisona. "Ja ik pēc minūtes vai 30 sekundēm mainīsi ritmu un roku darbību stiprumu, tas viņam ļaus sajust dažādību un redzēt, cik ļoti tev pašai patīk tas, ko dari." (Ja viņš pietuvojas orgasmam, tavas darbības var kļūt vienkāršākas.)

Turpinājumā vari izmantot kādu no šīm kustībām. Ar īkšķi un rādītājpirkstu izveido apli, it kā tu veidotu ok zīmi. Ar abiem pirkstiem mēreni spaidi viņa locekli, lai radītu vibrējošu sajūtu. "Šādi tu uz mirkli nosprostosi asiņu piekļuvi un palielināsi jutīgumu," stāsta Īans Kerners. Pēc tam tādu pašu apli izveido ar otru roku un ar šo roku braukā pa viņa locekli. To varētu nosaukt par gredzenu tvērienu.

Pēc tam izmēģini caurules tvērienu. Apņem ar pirkstiem drauga locekli un glāsti to no augšas uz leju. Vari šo tvērienu izmēģināt arī, roku novietojot otrādi. "Šādi tavi pirksti maina formu, un viņam tas patiks," paskaidro Seidija Elisona. Vari pamainīt arī glāstīšanas tehniku. Turi vienu roku virs otras un kustini tās dažādos virzienus (tas darbojas gan gredzenu, gan caurules tvērienā), kustini tās tikai ap puiša locekļa galviņu vai izdari velkošas kustības uz leju. "Nepārtrauktas kustības uz leju puisim radīs sajūtu, ka viņš nemitīgi ieiet tevī," paskaidro Seidija Elisona.

Tālāk izmanto griezošas kustības. Nav svarīgi, kādā virzienā to dari, tāpat tu virzienus vari mainīt: te uz vienu pusi, te otru, te uz augšu, te leju. Neskopojies ar lubrikantu; tā kā berze ir nepārtraukta, tas procesu padarīs baudāmāku.

Beigu beigās pievērs papildu uzmanību citām viņa erotiskajām daļām, kas atrodas ap locekli. Kamēr glāsti viņa draudziņu ar vienu roku, otru nodarbini, viegli paspaidot sēklinieku maisiņus. Piespied tos tuvāk viņa ķermenim vai saudzīgi pavelc tos nost. Īpaši jutīga ir vietiņa, kas savieno locekli ar sēkliniekiem, tāpēc velti uzmanību arī tai, dāvājot kādu glāstu ar pirkstu. Viegli paspaidi arī zonu, kas atrodas starp locekli un tūpli - šeit ir novietots daudz nervu, tāpēc pieskārieni šai vietā vīrietim patiks. Vari pieskarties arī stilbiem, parotaļāties ar apmatojumu vai paglāstīt ādu apkārt loceklim.

SOLIS 3

Iesoļo finiša taisnē

Tagad vislielāko uzmanību koncentrē uz drauga locekļa galviņu, kur atrodas vairāk nervu galu nekā jebkur citur. Tieši tāpēc tā pirms orgasma sasniegšanas pelnījusi vislielāko stimulāciju. Paberzē ar īkšķi ādas mezgliņu, kas atrodas pie viņa locekļa galviņas, veidojot nelielus astotniekus. Vari izmēģināt arī Seidijas Elisonas ieteikto logu tīrītāju metodi - slidini īkšķus no vienas puses uz otru vietā, kur sākas locekļa galviņa. Pēc tam īkšķus virzi uz augšu pa viņa locekļa galviņu vairākas reizes.

Kad vīrietis pietuvojas finiša taisnei, svarīga ir darbību secība. Satver viņa mantiņu mēreni cieši un veic ātras kustības no augšas uz leju. Ieturi vienmērīgu ritmu un kustību stiprumu. Kad viņš beidz, neapstājies līdz brīdim, kad viņš atgrūž tavu roku. "Vīrieši orgasmu piedzīvo viļņveidīgi," paskaidro Īans Kerners. "Lai vīrietis piedzīvotu maksimālo baudu, tev jāturpina stimulēšana līdz pašām beigām." Galu galā viņš būs pateicīgs, ka esi atgādinājusi viņam par veco laiku roku darbu.

Kā kļūt par viņa locekļa lielāko murgu

Ja esi sajūsmā par sava vīrieša draudziņu, tas nav nekas slikts. Bet pārlieku liela aizraušanās arī ir nevēlama. Dari, ko darīdama, bet nekad...

...neveido Facebook fanu lapu viņa loceklim.

...nedomā izrotāt viņa draudziņu ar pīrsingiem un citām krāšņumlietām.

...nerunā ar viņa mantiņu bērna balsī brīdī, kad tam nepieciešams neliels uzmundrinājums.

...neadi tam ziemas cepuri.

...neizmēģini uz tā akupunktūras nodarbībās iegūtās zināšanās. Īpaši, ja tas saistīts ar adatu duršanu.

...neraksti uz tā ar marķieri "[Tavs vārds] mīl Misteru Šnauceri".

...nedod tam pieci, kad esi pārradusies mājās no darba.

...neturi to kā mikrofonu un nedziedi serenādes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!