Foto: RIA Novosti/Scanpix
Attiecībām bez saistībām ir savi plusi un mīnusi, tomēr nav iespējams tās subjektīvi pasludināt par mūsdienīgam cilvēkam piemērotu dzīvesveidu vai, tieši pretēji, amorālu izlaidību. Šai sakarā piedāvājam "Cosmopolitan" apkopotus faktus, ko vērts zināt, ja esi apsvērusi šādu attiecību veidošanu.

Izvērtē savu emocionālo stabilitāti

Attiecības bez saistībām neparedz savstarpēju atbalstu un cerēšanu, ka krīzes situācijā šo attiecību otrs dalībnieks sniegs palīdzīgu plecu. Atceries, ka to galvenā ideja ir bezrūpīga izklaidēšanās, kas neparedz savstarpējus ierobežojumus, noteikumus un pienākumus.

Esi gatava justies greizsirdīga

Attiecības bez saistībām ļauj mums tikties vienlaicīgi ar vairākiem partneriem, tāpēc esi gatava, ka vīrietis, ar ko esi iesaistījusies šādā draudzībā, to izmantos. Ja jūti greizsirdību, tad attiecības bez saistībām, visticamāk, nav domātas tev.

Noskaidro visu jau sākumā

Ja esi nolēmusi iesaistīties šādās attiecībās, informē savu partneri par saviem uzskatiem un prasībām, kā arī pārliecinies, ka abi vēlaties vienu un to pašu attiecību modeli. Tā izvairīsities no virknes nevajadzīgu pārpratumu!

Informē par savu attiecību statusu draugus un tuviniekus

Lai izvairītos no situācijām, kad tavi draugi un paziņas šokēti zvana, informējot, ka tavu sirdsāķīti redzējuši kopā ar citu sievieti, laikus brīdini viņus par savu attiecību statusu!

Izbaudi un gūsti prieku

Attiecības bez saistībām ietver bezrūpīgu un jautru laika pavadīšanu! Ja esi tām patiesi gatava, mazāk laika velti sevis un partnera analizēšanai un vairāk – baudīšanai! Tieši tam šāds attiecību modelis galu galā ir paredzēts!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!