Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju katra sieviete vismaz reizi dzīvē piedzīvojusi vilšanos - šķietami lieliskais vīrietis izrādās nekam nederīgs seksa partneris. Turklāt nekas par šādu fiasko it kā nav liecinājis... Šai sakarā piedāvājam septiņas "MSN Living" apkopotas pazīmes, kas ļaus laikus uzminēt - kāds viņš būs gultā?

Vai viņš ir atkarīgs no sava telefona?


Foto: AP/Scanpix
Vīrietis, kuru vieno cieša saikne ar savu viedtālruni, visticamāk, krietni mazāku tuvību spēs dibināt ar tevi. Pārlieka atkarība no tehnoloģijām mazina mūsu spējas komunicēt reāli, bez tam partnera pašpārliecinātība var strauji sabrukt, paliekot bez galvenās aizsargbarjeras - iespējas ar tevi sazināties virtuāli. Rezultātā viņš intīmas tuvības laikā jutīsies bezpalīdzīgs un, visdrīzāk, nespēs tevi pārsteigt ar izcilām zināšanām mīlas jomā.

Vai viņš spoguļojas ilgāk nekā tu?


Foto: Shutterstock
Ja vīrietis vannas istabā pavada krietni ilgāku laiku nekā tu, rēķinies, ka arī jūsu attiecībās viņš koncentrēsies uz sevi, vispirms rūpējoties par paša apmierinājumu gan ikdienā, gan seksā. Speciālisti uzskata, ka savienība ar šādiem vīriešiem, kā arī kvalitatīvs sekss izdodas reti.

Vai viņš atsakās dalīties pārtikā?


Foto: PantherMedia/Scanpix
Maltītes baudīšana var pārvērsties arī jutekliskā priekšspēlē, bet, ja vīrietis atsakās ar tevi dalīties sava šķīvja saturā, šāda varētu būt arī jūsu pirmā mīlēšanās reize, kurai sekotu līdzīgs scenārijs nākamajos tuvības mirkļos.

Speciālisti teic, ka cilvēki, kuri nelabprāt dalās sev piederošajās lietās, kā arī ēdienā, mīlējoties labprātāk ir baudas guvēji, nevis sniedzēji.

Vai viņš ir skopulis?


Foto: stock.xchng
Ja vīrietis ir skops, tērējot naudu, viņš būs skops arī gultā - teic attiecību eksperti, gan aicinot piesargāties arī no otras galējības - naudas šķērdētājiem, kuri būs nepiesātināmi arī mīlējoties.

Vai viņš ēd tikai mačo ēdienus?


Foto: Shutterstock
Protams, nav nekā slikta vīrieša patikā pret alu un karbonādi, bet, ja viņš atsakās izmēģināt arī citus ēdienus, visdrīzāk arī seksā šāds partneris būs visai konservatīvs. Speciālisti brīdina, ka šāda tipa vīrietis izvairīsies no eksperimentiem, pozām, kuras nav viņam samērā ērtas, neraugoties, ka tās sagādā baudu mīļotajai, kā arī viņam ir strikti uzskati par sievietes un vīrieša "pienākumiem" guļamistabā.

Vai viņam nepatīk publiski izrādīt tuvību?


Foto: PantherMedia/Scanpix
Kaislīga skūpstīšanās veikala vidū kaitina teju katru, tomēr roku sadošanai pastaigājoties gan nav ne vainas. Bet, ja tavs mīļotais atsakās no publiskiem pieskārieniem, viņš nejūtas apmierināts ar savu augumu un vēl nav izpratis savas vēlmes intīmas tuvības laikā. Un, kā teic speciālisti, diemžēl viņam visdrīzāk arī nav nojausmas, kā iepriecināt savu sievieti.

Vai viņš ir pats sev priekšnieks?


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja tavs vīrietis ir pats sev priekšnieks, kā arī nemitīgi tiecas pēc jaunām virsotnēm, arī gultā viņš izrādīs aizrautību un iniciatīvu. Bez tam tev nav jābaidās no mazvērtības kompleksiem un egoisma - viņš ir pietiekami sasniedzis ikdienā, lai guļamistabu nepārvērstu par savu ambīciju karalauku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!