Foto: Shutterstock
Lai gan valda uzskats, ka tieši sievietēm partnerattiecībās ir visvairāk noslēpumu, arī stiprā dzimuma pārstāvji par atsevišķām lietām labprātāk nerunā. Šai sakarā "Women's Health" piedāvā deviņas lietas, ko vīrieši nestāsta savām draudzenēm.

Mēs joprojām skatāmies arī uz citām sievietēm

Vairums vīriešu atzīst, ka citu sieviešu nopētīšana vienkārši ir viņu "gēnos". Tomēr vari būt droša, tas, ka tavs partneris kādreiz pamet acis uz garām soļojošām slaidām kājām vai kuplu dekoltē, nemazina viņa mīlestību, ciešu un pieķeršanos tev.

Pirms viss kļuva nopietni, es izpētīju tavu Facebook profilu

Kā izrādās, liela daļa vīriešu sevi interesējošās sievietes ir izpētījuši internetā, ierakstot sociālo tīklu meklētājos viņu vārdu. Tātad, šāds netikums nepiemīt vien dāmām.

Mēs joprojām skatāmies porno

Vīrieša paradumi, iesaistoties attiecībās, tomēr netiek mainīti pilnībā.

Mums patīk tavi meiteņu tusiņi

Tev dodoties izklaidēties ar draudzenēm, arī vīrietis jūtas priecīgs, jo vismaz uz vienu vakaru atkal var sajusties kā vecpuisis. Tas ietver gan alus dzeršanu un dīvāna deldēšanu, graužot čipšus, gan videospēļu spēlēšanu un vakarus ar draugiem.

Bez tam – atšķirtībā pavadītais laiks liek jums vienam pēc otra ilgoties vēl vairāk un padara attiecības harmoniskākas.

Mūs šausmina vannā atstātie mati

Vairums vīriešu atzinuši, ka nesaprot, kā sievietes, pēc kurām katrā mazgāšanās reizē dušā vai vannā paliek izkritušie mati, vēl nav kļuvušas plikgalvainas. Bez tam – pēc mazgāšanas izkritušos matus labāk aiz sevis savākt, vīriešiem tie šķiet ne mazāk atbaidoši, kā sievietēm viņu neapgrieztie kāju nagi, secinājuši "Women's Health" eksperti.

Mums patīk interesantas sarunas

Pat tad, ja tu runā par somās ieliekamiem kucēniem vai citiem sieviešu niekiem, vīriešus vienmēr aizrauj sievietes nedalīta interese un entuziasms par apspriežamo tematu. Un sarunas tomēr ir būtiska veiksmīgu attiecību sastāvdaļa.

Mums nepatīk tava košā lūpu krāsa

Košas lūpu krāsas atstāj traipus, un tie nudien nepiestāv ne vīrieša vaigiem, ne lūpām, ne apkaklītei.

Mums patīk komplimenti

Līdzīgi sievietēm, arī vīriešus sajūsmina atzinīgi vārdi un komplimenti. Neskopojies ar tiem, ja ir pamats uzslavēšanai!

Arī mēs dažreiz vienkārši negribam seksu

Ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem "var nebūt noskaņojuma", kad ir runa par intīmu tuvību. Vīrieši nav vienmēr alkstoši pēc seksa, nereti viņu prātu aizņem sadzīviskas raizes vai gluži vienkārši pamatīgs nogurums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!