Foto: PantherMedia/Scanpix
Protams, pievilcīga seja un slaids augums ir puse no panākumu atslēgas, kā iekarot vīrieša sirdi. Tomēr ir arī citas, ne mazāk svarīgas īpašības, kas vīriešus piesaista sievietēs. Portāls lovepanky.com apkopojis deviņas no tām, sniedzot īsu pamācību vīrieša savaldzināšanā.

Sievišķība

Sievišķība ir katras daiļā dzimuma pārstāves lielākais ierocis. Atceries, ka ne tev ne vienmēr jābūt visu varošai un neuzvaramai – reizēm neliels trauslums un ievainojamība mūs padara vēl pievilcīgākas vīriešu acīs, neliekot zaudēt arī neatkarību.

Rotaļīgums

Vīriešiem patīk rotaļīgas un dzīvespriecīgas meitenes, savukārt īgums un pārmērīga nopietnība stiprā dzimuma pārstāvjus atbaida. Protams, tev nav jākļūst par vieglprātīgu koķeti, tomēr neliela bezrūpība un smiekli darīs brīnumus.

Ekspresivitāte

Pati pievilcīgākā seja kļūs neizteiksmīga un tukša, ja tajā nevaldīs emocijas. Nebaidies paust prieku, sašutumu un aizrautību ar acīm un neviltotu smaidu – tas vīrietim apliecinās, ka esi patiesa un neuzspēlēta.

Pašpārliecinātība

Ikvienam patīk pašapzinīgi un savu vērtību apzinājušies cilvēki, savukārt nedrošība un nemitīga paškritika mūs atgrūž.

Inteliģence

Ikvienam vīrietim ir svarīgi būt kopā ne tikai ar glītu lellīti, bet arī sirdsgudru, inteliģentu un izglītotu partneri, ar kuru iespējams runāt par visdažādākajām tēmām.

Ticība viņa spēkiem

Vīriešiem patīk justies kā glābējiem, sargātājiem un apgādniekiem. Ļaujot sevi iepriecināt un par sevi parūpēties, tu liksi viņam sevi iemīlēt vēl vairāk. Vien uzmanies, lai nekļūtu pārlieku apnicīga un čīkstoša.

Attieksme

Vīriešiem patīk pozitīvas, maigas un laipnas sievietes. Apslāpē sevī dusmas un agresiju, ko rada nepacietīgā daba, tā kļūstot par krietni patīkamāku personību.

Patīkams aromāts

Vīriešus valdzina koptas un patīkami smaržojošas sievietes. Parūpējies, lai tavi mati un āda vienmēr būtu tīri, kā arī nepārspīlē ar smaržu lietošanu – tās nomāks tavu dabisko ķermeņa aromātu!

Veselīgs mirdzums

Sievietes ar veselīgu un mirdzošu ādu vīriešus ir saistījušas vienmēr. Pat tad, ja nelepojies ar modeles cienīgu augumu, rūpējies par savu ādu un savaldzini vīrieti šādi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!