Foto: PantherMedia/Scanpix
Gatavojoties pirmajam randiņam, sievietes mēdz tērēt neskaitāmas stundas, izvēloties apģērbu un grimu. Kā izrādās, tas ne vienmēr ir nepieciešams, jo vairums lietu vīrieši pat nepamana, uzmanību pievēršot kam citam. Lietas, kas saista pretējā dzimuma uzmanību pirmajos randiņos, apkopotas arī vietnē lovepanky.com.

Tavi dabas dotumi

Ja vīrietis ar tevi iepazinies nesen, viņš jebkurā izdevīgā brīdī, kad tu to nemanīsi, izmantos iespēju aplūkot gan tavu dekoltē, gan sēžamvietu. Kā atzīst internetā aptaujātie vīrieši, šāda rīcība „ir viņu gēnos”.

Āda

Vīrieši nespēj atšķirt nelielas sievietes matu krāsas izmaiņas ilglaicīgās attiecībās, tomēr to, cik veselīga un mirdzoša ir tava āda, pamanīs jau pirmajā tikšanās reizē. Jo gludāka un starojošāka ir tava āda, jo pievilcīgāka šķitīsi stiprā dzimuma pārstāvjiem.

Piemīlīgi paradumi

Ja aizskar matus tikai ar tev raksturīgu kustību vai piemīlīgi izplūsti smaidā, vīrietis to atcerēsies vēl ilgi pēc randiņa. Kā izrādās, viņi spēj pamanīt un pat paturēt atmiņā šādas, tikai tev raksturīgas, nianses!

No tevis plūstošā enerģija

Vīrieši lieliski sajūt no sievietes plūstošo enerģiju. Ja esi brīva un nesamākslota, viņš tavā klātbūtnē jutīsies tikpat ērti. Tāpat, ja nejauši sastapsities ar viņa draugiem un izrādīsi interesi par viņu teikto, kā arī patiesi pasmiesies par kādu izskanējušu joku, iegūsi bonuspunktus.

Tava smarža

Vīrieši neatpazīst konkrētus smaržu zīmolus, tomēr kvalitatīvu aromātu no lēta gan prot atšķirt. Izmanto šo īpatnību, lai apburtu savu jauno simpātiju objektu ar tikai tev raksturīgu aromātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!