Foto: AFP/Scanpix
Teju katra sieviete vismaz reizi mūžā ir notraukusi aizkustinājuma asaru pēc kādas no neskaitāmajām romantiskajām komēdijām vai drāmām par traģisku mīlu. Holivudā uzņemtie grāvēji izklaidē un aizkustina, un nereti arī iedvesmo, kā arī ietekmē priekšstatu par vīriešu un sieviešu attiecībām. Šai sakarā portāls "Woman's Health" apkopojis septiņus nepatiesus faktus par mīlestību, ko kultivē Holivudas kino industrija.

Labākie tēvi izrādās gadījuma sakara partneri

Šis ir viens no izplatītākajiem romantisko komēdiju sižetiem, kurā kaitinošais vai, tieši otrādi, patīkamais puisis, kuru filmas galvenā varone dažādu apsvērumu dēļ tomēr nespēj iztēloties par savu mīļoto, pēc trakulīgi pavadītas nakts izrādās kļuvis par jaunas dzīvībiņas radītāju un lielisku vīru un tēvu nākotnē. Reālajā dzīvē gan šādi likteņa pavērsieni notiek krietni vien retāk.

Iemīlēšanās no pirmā skatiena ir ikdienišķa parādība

Lai cik romantiski tas nešķistu, dažādās aptaujās tomēr ir pierādīts, ka sievietes un vīrieši savu sirdsāķīti patiesi iemīl tikai pēc zināma laika, kas pavadīts randiņu fāzē.

Tavs ideālais vīrietis ir tavs labākais draugs

Ir neskaitāmas filmas, kuru beigās labi draugi kļūst par pāri, meitenei pēkšņi apzinoties, ka viņas princis ir nemitīgi līdzās esošais dzīvokļa biedrs. Patiesībā labākie draugi visbiežāk arī nekļūst par ko vairāk, jo ne velti neesi par to spējusi iedomāties pat vairāku gadu garumā.

Tavs ideālais vīrietis ir kaimiņš vai kolēģis, kuru ienīsti vairāk par visu pasaulē

Ne velti tev pret šo cilvēku ir antipātijas. No naida līdz mīlai viens solis ir vien Šekspīra lugās. Un Holivudas mīlas stāstos.

Lai atgūtu zudušo mīlu, vīrieši gatavi darīt brīnumus

Tavs mīļotais parūpējās vien par ziediem un kaklarotu? Dīvaini. Parasti vīrieši šādās situācijās sagādā arī baltus zirgus, krītošas zvaigznes un ceļojumus uz paradīzes pludmalēm.

Pamatskolas nūģis ir tavs nākotnes valdzinošais dvēseles radinieks

Stāsts par dīvaino klasesbiedru, kurš izaudzis par spožu karjeristu un valdzinošu siržu lauzēju, filmās sastopams krietni biežāk nekā reālajā dzīvē.

Vīrieši ir gatavi doties kaut uz zemes malu, lai atgūtu savu mīļoto

Lai gan ir izņēmumi, ne visiem stiprā dzimuma pārstāvjiem piemīt Holivudas bruņinieciskums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!