Foto: AFP/Scanpix
Uzdrošināšanās spert pirmo soli, izrādot kādam savas simpātijas, ne vienmēr ir vienkārša, jo gluži dabiski baidāmies tikt atraidīti. Tomēr ne velti radies teiciens – kas neriskē, tas nevinnē. Šai sakarā piedāvājam glamour.com apkopotos padomus, kas atvieglos iniciatīvas uzņemšanos, ļaujot saglabāt cieņu.

Kā iepazīties ar izskatīgo pretimnācēju?

Populārākais ieteikums, kā iepazīties ar simpātisku pretimnācēju, ir cieša acu kontakta uzsākšana. Tomēr mūsdienu stresa pārpilnajā ikdienā šāds triks ne vienmēr nostrādās. Tā vietā uzsmaidi vīrietim un izsaki komplimentu, jo zaudēt taču tev nav, ko! Savukārt drosme var atalgoties ar negaidītu randiņu.

Kā iepazīties ar izskatīgo kolēģi vai sporta zāles smukulīti?

Atklāti izrādīt simpātijas cilvēkam, ar kuru kopā nāksies pavadīt laiku, neraugoties uz iespējamo attiecību neizdošanos, nav ieteicams. Tā vietā saglabā noslēpumainību, izrādot vieglu ieinteresētību – nejaušus pieskārienus, sarunas uzsākšanu par neitrālu tēmu, kā arī pasmiešanos par viņa jokiem. Un atceries, vīrieši savu ieinteresētību izrāda gaužām vienkārši – vai nu seko vēlme ar tevi pavadīt vairāk laika, vai savstarpējā distance turpina tikt ieturēta, ja viņš tomēr nevēlas iepazīties tuvāk.

Pirmais randiņš pagājis, ko tālāk?

Ja arī pēc pirmā randiņa vīrietis turpina ar tevi sazināties, zini, ka esi viņu ieintriģējusi. Tomēr nereti, gaidot tālāku vīrieša iniciatīvu, radām maldīgu iespaidu par savas ieinteresētības trūkumu. Lai no tā izvairītos, nebaidies un ņem otrā randiņa organizēšanu savās rokās!

Ko iesākt ar interneta simpātiju?

Ja kādu laiku saraksties ar interneta iepazītu vīrieti, pārliecinies par savu simpātiju pamatojumu reālajā dzīvē pēc iespējas ātrāk! Pretējā gadījumā vari vilties, sastopoties ar pilnīgu pretstatu pašas uzburtajam sapņu princim!

Kā atklāt savas jūtas draugam?

Ja esi sajutusi romantisku interesi par savu draugu, neminstinies un vienkārši atklāj viņam savas jūtas! Ja centīsies tās apspiest, baidoties izjaukt draudzību, var gadīties, ka abi palaižat garām to, ko patiesi vēlaties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!