Foto: PantherMedia/Scanpix
Šķiršanās visai reti notiek impulsa iespaidā. Visbiežāk attiecību bojāeja tuvojas pamazām, mums to, iespējams, pat nenojaušot. Šai sakarā portāls realbuzz.com apkopojis piecas populārākās pazīmes, kas liecina – attiecībām nākotnes nav.

Jūs nepavadāt kopā brīvo laiku


Foto: PantherMedia/Scanpix
Harmonisku attiecību pamatā ir prasme sadalīt laiku, ko pavadāt kopā un atsevišķi. Ja jūs ikdienā brīvo laiku pārsvarā pavadāt šķirti un pat neilgojaties viens pēc otra, tā ir droša zīme, ka attiecības nav vērts turpināt, teic eksperti.

Jūs neesat iepazīstināti ar draugiem un ģimenēm


Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju katrs vismaz reizi mūžā ir piedzīvojis sajūtu, kad nesen uzsāktās attiecības rada ne tikai taureņus vēderā, bet arī vēlmi par savu jauno sirdsāķīti paziņot visai pasaulei.  Ja jūsu attiecības, neraugoties uz nosacīti ilgo kopā būšanas laiku, joprojām ir noslēpums draugiem un ģimenei partnera nevēlēšanās iepazīties tuvāk dēļ, attiecības visdrīzāk piemeklēs fiasko.

Nemitīga kontrole un aizdomīgums


Foto: PantherMedia/Scanpix
Attiecību sākumā otrās pusītes pastiprinātās rūpes par tevi var šķist jaukas, tomēr, ja mīļotais vēlas saglabāt nemitīgu kontroli pār tevi un aizdomīgi uztver tavu iziešanu sabiedrībā bez viņa pavadības, jūsu attiecības laika gaitā var kļūt patiesi saspīlētas.

Jums patiesībā nav nekā kopīga


Foto: PantherMedia/Scanpix
Pretpoli, protams, pievelkas, tomēr attiecībās nepieciešamas arī kopīgas intereses un aizraušanās. Ja vienīgais, kas jums kopīgs, esat jūs paši, kā arī vēlēšanās iepazīties ar partnera vaļaspriekiem nav, attiecībām nākotnes, visticamāk, nebūs.

Jums nav laika un vēlēšanās sazināties


Foto: PantherMedia/Scanpix
Protams, nemitīgi zvani un sarakstes nav nepieciešami, tomēr, ja, jums netiekoties pat dienām ilgi, vīrietis "aizmirst" piezvanīt vai arī viņam tam "nav laika" secinājumus par šīs savienības ilgtspēju vari izdarīt jau laikus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!