Foto: PantherMedia/Scanpix
Iemeslu, kāpēc sievietes, sasniedzot 40 gadu vecumu, arvien ir biežāk ir vienas, ir daudz, un tie ir samērā dažādi. Tomēr attiecību eksperti uzsver, ka nereti pie vainas ir mūsu pašu dzīves uzskati par attiecībām un vīriešiem un tas, kā uztveram pašas sevi. Šai sakarā piedāvājam piecus iemeslus, kas sievietēm brieduma gados bieži vien laupa iespēju dibināt harmoniskas un mīlestības pilnas attiecības.

Tu sev iestāsti, ka visi labie vīrieši ir aizņemti


Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju katra sieviete tic mītam, kas visi "normālie vīrieši", kas ietilpst pašas vecuma kategorijā, ir aizņemti, pieejamiem esot vien dīkdieņiem, alkoholiķiem un bijušajiem cietumniekiem. Patiesībā situācija ir krietni vien gaišāka - līdzīgi sievietēm, kuras tieši pusmūžā bieži vien sarauj agrākās attiecības, arī cienījama vecuma vīrieši šai vecumā lūkojas pēc jaunas partneres. Un arguments par nobriedušu vīrieti, kam pie sāniem ir nepieredzējusi jauniete, šoreiz nebūs vietā - ikviens vīrietis, kurš vēlas pieredzējušu, izglītotu un interesantu partneri, nelūkosies pēc augstskolas studentes, kas simbolizē viņa centienus noturēt aizejošo jaunību.

Tu uzskati, ka tava biļete uz laimi ir palaista garām


Foto: PantherMedia/Scanpix
Šiem maldiem bieži vien tic sievietes, kuras kļuvušas par atraitnēm. Ja arī tu uzskati, ka tik lielisku vīrieti, kāds bija tavs, nu jau citā saulē esošais, partneris, vairs neatradīsi, met šaubas pie malas! Ja piedzīvoji skaistu mīlestību, vienreiz nav iemesla, lai šīs brīnišķīgās sajūtas neatkārtotos vēlreiz, iepazīstot jaunu partneri.

Tev šķiet, ka mīlestības meklējumi sagādā par daudz problēmu


Foto: PantherMedia/Scanpix
Jau bērnībā, lasot pasakas, sapratām, ka vispirms jānoskūpsta pāris krupju, līdz atradīsi savu princi. Tomēr, lūkojoties pēc sava īstā un vienīgā, nedrīkst padoties! Iespējams, tu jutīsies sliktu randiņu nogurdināta, aizkaitināta un pat izmisusi, tiekoties ar kārtējo pagalam nepiemēroto kandidātu, tomēr - kas neriskē, tas nedzer šampanieti jeb, šai gadījumā, palaiž garām patiesu mīlestību!

Tu uzstādi pārāk augstus standartus


Foto: PantherMedia/Scanpix
Protams, ikviena no mums vēlas izglītotu, izskatīgu, inteliģentu un šarmantu partneri, kam nepiemīt ne mazākie trūkumi. Ja arī tavas prasības ir līdzīgas, atceries, ka ideālu cilvēku reālajā dzīvē nav! Protams, tas nenozīmē, ka tev jāatsakās no saviem principiem un standartiem, "ņemot kuru katru", tomēr pārliecinies, vai neesi uzstādījusi tik augstu latiņu, ka to gluži vienkārši nav pa spēkam pārvarēt!

Tu uzskati, ka viena ilgtermiņā jutīsies labāk


Foto: PantherMedia/Scanpix
Vientuļas sievietes bieži vien ir tik ļoti pieradušas dzīvot vienatnē, ka vīrieša ielaišana savā sakārtotajā ikdienas dzīvītē apgriež to kājām gaisā, radot diskomfortu. Ja arī tu piederi pie visu varošo lauveņu sugas, atceries, ka tev nav jāzaudē sava neatkarība un individualitāte, uzsākot attiecības ar jaunu partneri. Tā vietā tava ikdiena kļūs krietni krāsaināka un patīkamāka un, pamazām ļaujot sev pierast pie vīrieša uzmanība, arī vieglāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!